Crónica Cadetes 2ª Reg. Mallorca (Copa Coca Cola Gr. E): Rtvº La Victoria 3 – 1 Binissalem «B»

Derrota del Binissalem ante el Rtvo La Victoria

Rtvº La Victoria: Arnau X Llinas, Daniel Fuentes, Sebastian Rossello, Marcos Muñoz, Adrian Torres, Raul Medrano, Francisco Pomares, Miguel Ramis, Alejandro Muñoz, Juan Francisco Araluce y Christian Kening Florencia.

Sustituciones: Daniel Ruiz por Arnau X Llinas (min.41), Raul Martinez por Alejandro Muñoz (min.50), Ivan L Sanchez por Sebastian Rossello (min.56), Sergio A Perez por Raul Medrano (min.60) y Francesc Marimon por Francisco Pomares (min.73)

Binissalem «B»: Melcior Fiol, Raul Collado, Nahuel A Garcia, Daniel Vallori, Miquel Sampol, Josep L Llabres, Jaume Flores, Tomeu Beltran, Josep Bennasar, Antoni Crespi y Benito Fuertes.

Sustituciones: Joan Company por Miquel Sampol (min.45), Jaime A Mateu por Melcior Fiol (min.45), Juan Tarraga por Tomeu Beltran (min.48) y Alex Martin por Josep L Llabres (min.56)

Goles: 1-0 Francisco Pomares (min 28), 2-0 Juan Francisco (min 39), 3-0 Alejandro Muñoz (min 48) y 3-1 Daniel Vallori (min 68)

Árbitro: Yohann Husson Cardozo.

Tarjetas: Josep L Llabres (amarilla, min 39) para el Binissalem «B».

Derrota del Binissalem en la seva visita al camp del Rtvo La Victòria en el primer partit de lliga.
L’inici del partit ha estat clarament per a l’equip blanc, els locals han sortit amb mes intensitat i han acorralat als visitants en el seu camp.

Però amb el transcórrer dels minuts, el Binissalem ha sabut desfer-se de la pressió i ha començat a crear perill a l’equip local, oferint-nos un partit bastant igualat i intercalant ocasions en cada porteria.

Però una fatalitat defensiva, un rebot dins de l’àrea després d’una mala cessió al porter del defensa central del Binissalem, ha avançat en el marcador a l’equip de la Victòria.
Altres dues errades defensives, una faltant un minut per al final de la primera part i un altre al començament de la segona, han proporcionat als locals una aventatge bastant favorable, que ha obligat al tècnic visitant ha realitzar canvis, tant de jugadors com de posicions, donant els seus fruits i veient a un Binissalem molt mes agressiu, aconseguint un gol i desaprofitant 3 clares ocasions per incrementar el seu marcador.

3-1 resultat final i oferint tots dos equips unes molt bones sensacions per a aquesta lliga que acaba de començar.
Destacar la bona actuació del col·legiat.