Partido Amistoso Preferente Menorca: UE Sami 0-0 CCE Sant Lluís

imagen del partido

UE Sami i CCE Sant Lluís han signat taules en el cinquè i últim partit de pretemporada per als de Moyano a l’espera d’afrontar la setmana d’inici de Copa Regional en què el quadre local debutarà a Ses Canaletes, dissabte a les 17:00 h, davant el CF Sporting de Mahón.

El partit a tingut dues parts molt diferenciades en què tots dos equips han estat mereixedors de vèncer en una d’elles, pel que l’empat a zero final es veu com un resultat just per a ambdues esquadres. Els de Tobal Tudurí, amb tan sols dues setmanes de preparació han estat mes dominadors en els primers 45 minuts davant un CCE que es planta sobre el verd amb un dibuix tàctic diferent que en partits anteriors. Els pupils de Moyano, que segueix realitzant les proves en el seu onze tipus, van anar poc a poc agafant el to al partit encara que els errors en la passada li anaven restant opcions de portar perill a la porteria d’Aram.

Els locals per la seva banda, tot i portar la maneta del partit en el primer acte no trobaven la manera de superar al CCE que amb ordre i disciplina es sobrava per aturar els intents del seu adversari per arribar a la meta de Javi. Les ocasions brillaven per la seva absència tot i que una arrencada a la contra de Isael i Pepe acaba amb rematada d’aquest últim a les mans d’Aram que ben col·locat aturava el fluix xut del davanter lluisser. La primera ocasió de perill del partit va arribar al minut 14 en els peus de Karim, després d’una intel·ligent cessió d’Adria, es va quedar sol davant Javi però el seu xut a boca de canó va marxar fora per poc, era la primera arribada de perill per als de Tudurí.

No es va tornar a veure perill fins a la mitja hora de partit quan Pepe en una cursa des de banda dreta i buscant la diagonal enviaba el seu xut alt, just per sobre de la porteria local. Abans de la visita a vestidors, un lliure indirecte a l’interior de l’area botat per Adria impactar a la poblada barrera lluissera que desviava la rematada del davanter ciutadellenc.

En el segon acte alguna cosa canvi per al CCE, la seva tornada al dibuix habitual va donar mes confiança a l’equip que a poc a poc anaven donant un pas endavant per aconseguir canviar el signe del partit. Ho van aconseguir els blaus que van anar posant en dificultats als de Tudurí que atravessaven un petit baixón en el seu joc i en la seva condicio fisica. Ho va saber aprofitar l’equip visitant per arribar amb relatiu perill a àrea rival, la primera mostra arriba al minut 70, amb una pilota recuperada per Juli en camp contrari que finalitzar en una rematada de Pepe defectuósa.

Els de Tuduri no van trepitjar àrea amb perill fins al 76 quan Karim des de lluny va fer intervenir a Cristian que atura el xut en dos temps. Però les dues ocasions més clares van arribar al final del partit, una per equip. La primera per als locals, quan de nou Karim i després de jugada personal deixa l’esfèric al cor de l’àrea on Adria xuta al pal esquerre de la meta lluissera.

El dipòsit de dos equips era al límit i el partit estava en un fil, va poder canviar el resultat James, jugador juvenil del quadre blau, quan després de quedar-se sol després d’una passada en profunidad d’Isaias no va saber definir davant la sortida del porter ciutadellenc. Era la ultima i millor ocasió del partit que  finalitza amb dos equips esgotats i que tenen una setmana per prepara el seu debut coper, tots dos com a locals.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.