Els de Noval a la recerca dels tres punts

.
Tot a punt, tot preparat perquè comenci la temporada 2015-2016. Aquest proper diumenge a les 16:30 h. l’equip Juvenil d’Elías Noval posa de manera oficial en marxa un nou any esportiu.

Els blaus rendiran visita a l’Atletic Ciutadella al Municipal de Sant Antoni a la recerca dels tres punts que li permetin iniciar amb una victòria aquesta Copa Juvenil. El CCE, ha quedat enquadrat en el grup B al costat de CE Alaior, CD Menorca B, UD Mahón i Penya Orient a més del seu rival de diumenge. Els pupils de Noval amb una plantilla renovada arriben al partit amb una bona pretemporada en què han vençut en els seus dos partits disputats fins a la data i de caracter amistós.

Per la seva banda, els de Damia Bosch, amb una plantilla que compta amb 14 efectius busca el mateix que els de Ses Canaletes, en el qual serà la seva estrena, unes temporades després, com a equip Juvenil sota el nom de Atletic Ciutadella.

Els de Noval compta amb una plantilla jove, de 19 jugadors sense tenir la plantilla totalment tancada, però amb la il·lusió d’un nen amb sabates noves per seguir amb les bones sensacions deixades fins al moment tant en entrenaments com en els partits disputats fins a la data .

La seva primera aparició com a local en el verd de Ses Canaletes es produirà la setmana que ve, dissabte a les 19:30 h. davant la UD Mahón en la trobada corresponent a la segona jornada de Copa. Però ara és moment de pensar en el primer partit i arribar a Sant Antoni amb la personalitat demostrada, el pas endavant donat pels jugadors després d’una pretemporada que semblava complicada al principi però que a acabat fent fort a un equip que vol agradar i emportar-se els tres punts en la seva primera visita.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.