Derrota contundente del Campos ante el Alcudia

Campos: Bartolome Barcelo, Nicolas Mercadal, Joan Mercadal, Jordi E Morey, Juan Carlos Mesquida, Jose A Barcelo, Alejandro Aelen, Marc Orell, Lorenzo Llull, Daniel Bardolet y Raul Sintes.

Sustituciones: Guillermo Petricorena por Jose A Barcelo (min.46), Juan C Serra por Alejandro Aelen (min.46) y Albert Gonzalez por Raul Sintes (min.82)

Alcudia: Pedro Colom, Ruben Castro, Rafael Nicolas, Joan M Bergas, Joan Pascual, VicenÇ Juan, Pedro Socias, Cristian Sanchez, Alejandro Cabezas, Jaume Mairata y Juan J Romero.

Sustituciones: Emilio J Mauro por Cristian Sanchez (min.46), Coulibaly Lassine por Juan J Romero (min.55) y Juan A Romero por Jaume Mairata (min.83)

Goles: 0-1 Rafael Nicolas (min 33), 0-2 Jaume Mairata (min 66) y 0-3 Alejandro Cabezas (min 72)

Árbitro: Antonio Gordillo Aguilar. asistido por Jose Javier Benavent Rodriguez y Adan Rivas Piñeiro.

Tarjetas: Raul Sintes (amarilla, min 81) para el Campos. Juan J Romero (amarilla, min 54) para el Alcudia.

Primer partit de la temporada dins el Municipal de Campos i que ha acabat amb derrota local.
El partit ha començat amb clar domini del Campos que dins els primers deu minuts ha realitzat bon joc i ha gaudit de dues ocasions per obrir el marcador, però no ho ha fet. Després l’equip visitant s’ha llevat el domini de damunt i ha passat a ser clar dominador del joc, sense crear ocasions de gols. I en el darrer quart d’hora de la primera part, quan el partit estava més igualat, d’una jugada a pilota aturada del Campos, l’Alcúdia ha realitzat una contra que ha acabat amb el primer gol visitant. En aquests darrers minuts, l’equip visitant ha tengut una ocasió clara per posar més distàncies en el marcador.
A la segona part, l’equip campaner ha intentat igualar el marcador, però no li ha estat possible, sinó tot el contrari, ha estat l’equip alcudienc que ha aprofitat un córner per posar el zero a dos, i ja amb l’equip local totalment volcat cap a la porteria visitant cercant el gol que escurçàs distàncies, ha estat l’Alcúdia el que ha sentenciat el partit amb un tercer gol.
No ha estat l’inici desitjat, però això no ha fet més que començar.