XXIV memorial «Miquel Beques» para el Mallorca B a los penaltis

Memorial Miquel Beques

El diumenge, 16 d’agost, es va disputar el XXIV memorial «Miquel Beques» dins el marc de les festes de la Mare de Déu d’Agost de Campos. El partit va enfrontar al Mallorca B de Javier Olaizola i el Campos i va acabar amb victòria visitant en els penals.

A la setmana prèvia al començament de la lliga es va veure un partit molt entretengut, on els dos equips varen donar mostres d’estar preparats per a començar la competició. Cada equip va emprar les ses seves armes.

Va dur més el pes del partit l’equip filial del Mallorca com era d’esperar, intentant imposar la seva qualitat però l’equip campaner entrenat per Sergio Tíscar, en cap moment va fer una passa enrera.

La veritat es que no es varen veure moltes ocasions de gols, però el ritme del partit va ser alt i es varen veure bones combinacions per part dels dos equips.

Es va avançar l’equip local aprofitant una pilota penjada a l’àrea que Roqueta la va prolongar al segon al segón pal i Bardolet, de forma acrobàtica, la va enviar al fons de la porteria defensada per Miquel Parera. Corria el minut 40 de la primera part i amb aquest resultat es va arribar al descans.

La segona part va començar amb clar domini del Mallorca que volia posar les taules al marcador, però no acabava de generar ocasions. El porter local, Tolo Barceló, no havia de fer grans intervencions.

Però a mesura que passaven els minuts, cada vegada costava més aguantar la posessió per part campanera, i fruit d’aquest domini, faltant quinze minuts per acabar el partit, una pilota penjada dins l’àrea per part mallorquinista la va aprofitar Toril, per batre la porteria campanera.

Amb aquest resultat d’empat a un es varen haver de tirar penals per decidir el guanyador del Memorial i aquest va ser el Mallorca B, ja que va transformar els quatre penals que va llençar, mentre que el Campos va fallar dos dels seus tres llançaments, o millor dit, els va aturar el porter mallorquinista.

Resumint, bon partit el que es va veure, ambdós equips contents i la gent que va venir a veure el partit, que va ser molta, va gaudir d’un bon espectacle.

Només queda desitjar als dos equips, així com a la resta de participants de la Tercera Divisió que tenguin un gran temporada i que poguem gaudir del nostre futbol.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.