Primer amistós per als de Moyano

Amistoso

Després de la primera setmana d’entrenaments de l’equip Regional, avui dissabte a les 19:00 h. a l’Estadi Mahones, el conjunt de José Ángel Moyano tancarà aquest inici de pretemporada amb un partit amistós davant el CD Menorca de Lliga Nacional Juvenil. L’equip maonès molt més rodat, la seva pretemporada va començar el 27 de Juliol, prepara una nova temporada a la divisió de plata de la categoria Juvenil abans de l’imminent inici de la lliga prevista per el 30 d’agost davant el Penya Esportiva Sant Jordi d’Eivissa.

Els de Moyano per la seva banda, afrontaran aquest primer partit amb algunes baixes per ocupacions laborals i altres per petites molèsties originades en aquest inici de pretemporada. La càrrega de treball d’aquests primers dies fa efecte en un conjunt que afronta el partit com un partit d’entrenament més i en què la càrrega física és la part més important de les primeres setmanes.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.