Sergio Olmeda ficha por el Badalona

Sergio Olmeda al Badalona

El mallorquí Sergio Olmeda Martínez (25/10/93) s’ha compromès amb nosaltres per a les properes dues temporades, i d’aquesta manera es confirma com la setena incorporació d’aquest estiu de cara a confeccionar el Badalona 2015/16. Olmeda, nascut a Palma de Mallorca, ocupa la posició d’extrem dret i arriba procedent del CE Constància d’Inca (3a Divisió, Grup XI), equip en què va militar la temporada passada després de passar pel CD Binissalem i el CE Andratx. Així doncs, aquesta serà la seva primera etapa fora de les Balears, on fins ara s’ha fet un nom com un dels jugadors atacants amb més projecció de les illes. De fet, Manolo González ha volgut destacar la seva qualitat i ha posat com a exemple que altres clubs cobejaven el seu fitxatge, com ara el filial del RCD Mallorca.

En declaracions al club en Sergio s’ha mostrat il·lusionat per afrontar aquest nou repte, lluny de casa i debutant a la 2a B, i ha deixat clar que l’oferta del Badalona l’ha seduït perquè vol demostrar que estarà a l’altura i que pot oferir molt a un equip força renovat i que, per cert, començarà la pretemporada el proper dilluns dia 20 amb doble sessió d’entrenaments al matí i a la tarda.

Badalona

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.