Final Campus d´estiu At. Baleares

participantes y monitores del Campus

El Campus d’estiu de l’Atlètic Balears ha acabat. Han estat tres setmanes de molta intensitat i emocions per a 140 nins i nines que han gaudit com mai del futbol però també de moltes experiències inoblidables amb grans professionals.

De 9 a 14h era l’horari establert per a què els nostres participants del Campus ATB aprofitassin al màxim aquests 21 dies de futbol en estat pur. Hi ha hagut treball tècnic i tàctic però també hi ha hagut temps per assistir a conferències sobre reglament, competicions entre els mateixos participants, partits i entrenaments a la platja gaudint també de l’aigua. Un dels moments més emocionants pels menuts es vivia amb les visites dels jugadors del primer equip com Biel Guasp, Jaime, Fullana o Juan Vich.

El planning preveia que en la primera part del dia es realitzaven treballs de tecnificació de tots els conceptes (ofensius i defensius). Tampoc es descuidava la tàctica individual introduïts en un entrenament més globalitzat per a què el jugador s’avesi a pensar sobre el terreny de joc per a posar-ho en pràctica en els seus respectius equips.

Sens dubte ha estat un èxit i el Club ja està fent feina per preparar els propers campus de Nadal i Setmana Santa. Moltes gràcies a tots els pares i mares per la confiança dipositada en nosaltres. Ha estat un plaer!

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.