Campus de Tecnificación de Fútbol del Campusesport

Campusesport presenta su campus de verano

L’Escola de Futbol de Campusesport posa en marxa el 3er Campus de Tecnificació d’estiu per a nins de entre 7 i 11 anys. Aquest any el durem a terme des 22 de juny fins el 31 de juliol. El Campus es realitzarà a les instal·lacions poliesportives de Campuesesport (UIB) i estarà dirigit i coordinat per entrenadors de l’Escola de Futbol.

L’objectiu principal d’aquest Campus és millorar les qualitats tècnic-tàctiques de tots els participants mitjançant el mètode emprat per l’Escola, on els nins seran els protagonistes d’un aprenentatge basat en la resolució de problemes i el descobriment guiat (farem que els nins pensin).

A més de les hores específiques d’entrenament del futbol, es farà diàriament un treball genèric de multiesport (pàdel, tenis, bàsquet, circuïts de coordinació, etc) i les habilitats motrius bàsiques, molt important per aconseguir un bon rendiment en qualsevol esport i un bon desenvolupament físic.

També comptarem amb la presència d’un dia a la setmana d’un monitor que farà activitats esportives en anglès.

En acabar el dia res millor per llevar-se la calor que poder gaudir d’activitats aquàtiques amb monitors especialitzats, sempre inculcant un bons hàbits d’higiene.

I, per finalitzar, el Campusesport oferirà dins el preu l’opció de participar en una fantàstica acampada.

No t’ho pensis, vine a gaudir del 1r Campus de Tecnificació de Futbol CAMPUSESPORT.

Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres:

Telèfon: 606 55 05 38

Correu electrònic: miguel.arquero@fueib.org

 

MA Arquero para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.