Crónica 1ª Reg.: Soledad At 1 – 2 Inter Manacor

El Inter vence al soledad At

Alineaciones:

Soledad At: Ivan Gomez, Miguel Abarca, Daniel Lopez, Jaime M Moyer, Victor Silvano, Juan C Gomez, Alberto J Velasco, Adrian Arbos, Facundo H Torres, Gianluca Ayrton y Luis E Perez.

Sustituciones: Francisco J Bautista por Gianluca Ayrton (min.55), David Garcia por Daniel Lopez (min.55), Santiago Cazallas por Alberto J Velasco (min.67) y Carlos Esperon por Juan C Gomez (min.89)

Inter Manacor: Miquel Amengual, Marc Orgilles, Sebastian Pomar, Miquel Santandreu, Miguel Santandreu, Pere Gomariz, Juan A Riera, Jaume Santandreu, Adrian Torrejon, Bartolome Pont y Guillem Llodra.

Sustituciones: Pedro Mateu por Guillem Llodra (min.67), Juan Riera por Miquel Santandreu (min.72), Jaime Pol por Miguel Santandreu (min.83) y Mateo Torres por Marc Orgilles (min.87)

Goles: 1-0 Luis E Perez (min 26), 1-1 Miguel Santandreu (min 46) y 1-2 Jaume Santandreu (min 79)

Árbitro: Jose Isern Serra. asistido por Daniel Plana Pino y Carlos Benavent Rodriguez.

Tarjetas: Gianluca Ayrton (amarilla, min 8), Jaime M Moyer (amarilla, min 15), Juan C Gomez (amarilla, min 27), Alberto J Velasco (amarilla, min 50), Miguel Abarca (amarilla, min 74), Adrian Arbos (amarilla, min 75), Jaime M Moyer (amarilla, min 87) y Ivan Gomez (amarilla, min 90) para el Soledad At. Adrian Torrejon (amarilla, min 7), Jaume Santandreu (amarilla, min 26), Juan A Riera (amarilla, min 32), Guillem Llodra (amarilla, min 44), Miguel Santandreu (amarilla, min 71), Guillem Llodra (amarilla, min 72) y Pedro Mateu (amarilla, min 90) para el Inter Manacor.

Comentario:

Partit molt important es que es va jugar a Palma entre el Soledat i l’Inter Manacor. L’equip palmesà avantatjava amb 3 punts als manacorins, segon i quint respectivament. Per l’Inter era una final, ja que perdre suposava perdre les aspiracions per l’ascens, però una victòria reforçaria l’equip i acostaria l’objectiu final.

El partit començà amb un gran ambient, i els dos equips des de el primer minut es mostraren un respecta mutu. No hi havia un denominador clar en el joc, i les ocasions eren escasses dins els primers minuts. Poc a poc, l’Inter creava ocasions, mentres que el Soledat, mitjançant desplaçament llarg i directe posa amb problemes els defenses visitant. Encara que les millors ocasions foren per els visitant, els locals foren qui aconseguiren el primer gols i anar-se’n al descans amb el marcador favorable.

Igual que altres partits i per enèsima vegada, tocava remuntar a la segona part. I no es va fer d’esperar, en el primer minuts els visitant aconseguien l’empat, mitjançant Copet, desprès de culminà un gran jugada de l’equip. L’Inter havia canviat i es veia que tenia ganes de guanyar. La possessió, pressió, rebots i jugades eren per ells. I mitjans segona part arribà el segon per l’Inter, aquesta vegada fou en Jaume Santandreu qui aconseguí el gol. D’aquí al final l’Inter intentà el tercer però no arribà mentres que el Soledat intentà l’empat que no aconseguí gràcies a una defensa ben seria i contundent.

Dissabte una altre final, es juga contra el Xilvar, primer classificat juntament amb el Sineu i l’Arenal, només amb una distancia de 3 punts. Jugadors i directiva demanem l’assistència i el suport de tots els aficionat aquets dissabte a les 16 hores a Sa Torre , i especialment volen donar les gràcies a totes aquelles persones que diumenge passat es varen desplaçar fins a Palma per donar suport a l’equip.

 

Tofol para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.