II Memorial Llorenç Lladó

Foto de familia

Durant les festes de Pasqua s’ha duit a terme el II Torneig de futbol base de Campos, en memòria de Llorenç Lladó, que dia 5 d’abril va fer un any que ens va deixar i que per suposat dins el Club Espotiu Campos no volem que la seva figura s’oblidi i per aquest fet la continuïtat d’aquest Torneig

El torneig ha contat amb la presència d’equips de clubs com Madre Alberta, Ath. Marratxí, Atlètic Manacor, Sporting Ciutat de Palma, Santanyí, Son Oliva, Santa Catalina Atlètic, Sineu, España, Interplà, Sant Marçal, Porto Cristo, Ferriolense, Calvià i el Benjamí B del Mallorca. El Torneig es va disputar en les categories més petites des de prebenjamins fins a infantils.

Varen ser tres dies molt intensos a on es va veure gaudir tant els al·lots que jugaven els partits com la gent que es trobava present al camp municipal d’esports de Campos, que fou molta.

Des del CE Campos volem agrair la col·laboració de tots els Clubs que han assistit al Torneig, així com a l’ajuntament de Campos que com sempre ha estat al nostre costat.

Després de cada una de les categories es feia l’entrega de trofeus, resultant uns dels moments més divertits i a on els nins estaven encantats de rebre el trofeu i de fer-se fotos.

També hem de destacar que el torneig va finalitzar amb un partit entre el San Francisco de Divisió d’Honor i el Campos de Tercera Divisió, que va acabar amb victòria de l’equip de Palma per dos gols a tres. Aprofitam per donar les gràcies per la seva col·laboració al San Francisco, així com per l’extraordinària temporada feta pels jugadors de Santi Miralles i el seu cos tècnic.

I ja per acabar, volem agrair la implicació i la col·laboració de tota la família d’en Llorenç, de tota, així com la presència de na Llucia, d’en Pau, de n’Antònia, de n’Andreu, de na Catalina i d’en Pau Nicolau. Sense ells tot seria molt més difícil del que ja ho és, que ja ho és molt, però la figura d’en Llorenç es mereix això i molt més, mai farem tot allò que ell es mereix.

Biel Sastre para Fútbol Balear.
Fotos de Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.