Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. D): SP. Atº Ciutat de Palma 2 – 2 Binissalem

SP. Atº Ciutat de Palma: Joaquin Sanchez, Antoni Ramis, Roberto Simon, David Terron, Marc Rigo, Adrian Saavedra, Raul Martin, Jorge Sanchez, Jaume Vicens, LlorenÇ Oliver y Javi PatÓn.

Sustituciones: Miguel Torres por Jaume Vicens (min.47), Wiktor Zurko por Roberto Simon (min.57) y Jorge Gonzalez por Adrian Saavedra (min.59)

Binissalem: Melcior Fiol, Raul Collado, Nahuel A Garcia, Marc Arrom, Miquel Sampol, Bernat J Morro, Jaume Flores, Alexandre Martinez, Antoni Miguel, Josep Bennasar y Benito Fuertes.

Sustituciones: Tomeu Beltran por Alexandre Martinez (min.37), Norbert Klaus por Melcior Fiol (min.37), Joasep L Pachon por Antoni Miguel (min.42), Ramon Mateu por Bernat J Morro (min.42) y Josep Perez por Miquel Sampol (min.57)

Goles: 1-0 Raul Martin (min 30), 1-1 Bernat J Morro (min 35), 2-1 Raul Martin (min 36) y 2-2 Tomeu Beltran (min 67)

Árbitro: Adrian Guerrero Ribas.

Tarjetas:Raul Martin (amarilla, min 67), Joaquin Sanchez (amarilla, min 67) y Raul Martin (amarilla, min 67) para el SP. Atº Ciutat de Palma.

Empat i repartiment de punts que no satisfà a cap dels dos equips.

Mal partit de l’equip visitant que va remuntar fins en dues ocasions gols psicològicament molt durs per el moment en què els va materialitzar el Ciutat de Palma. El primer a 5 minuts del descans i el segon al començament de la segona part, gols que van reforçar anímicament als locals i donant-li un extra de motivació per seguir amb la seva forta pressió en el mig camp, impossibilitant al Binissalem realitzar el seu habitual joc de possessió i atac.

Cap de ses línees del Binissalem aprova enfront de l’examen que li va sotmetre el Ciutat de Palma, la defensa va regalar les úniques ocasions que van crear els locals, incloent els gols, un centre del camp inexistent ofegat per la pressió local i una davantera ineficaç que no va causar perill a cap moment, tan sol en jugades a pilota aturada, van ser els motius d’aquest inesperat però just empat entre aquests dos equips.

Després d’aquest resultat, la classificació d’aquest grup es manté molt renyida, a l’espera dels partits directes entre els tres equips que competeixen pel campionat.