Crónica 3ª Reg.: Athletic Club Montuiri 7 – 0 Llevant

jugada del partido
Alineaciones:

Athletic Club Montuiri: Llorens Salas, Alejandro Candela, Daniel Ortiz, Joan A Cerda, Octavio Rechach, Antoni Mayol, Pere Servera, Miquel Ginard, Joan G Mateu, Marc Solier y Francesc Mas.

Sustituciones: Francesc Aloy por Daniel Ortiz (min.45), Xavier Mesquida por Joan G Mateu (min.52), Joan Ramis por Joan A Cerda (min.57) y Antonio Bergas por Miquel Ginard (min.68)

Llevant: Richard John Metola Mc Callum, Manuel Guerra, Albert Pascual, Joaquin Richart, Julio A Mateos San Ignacio, Diego A Sasso, Bartolome Marti, Pablo M Sasso, Cleber Costa, Antonio A Mancebo y Pablo Muntaner.

Sustituciones: Vicente Cabrera por Julio A Mateos San Ignacio (min.45), Rafael Mateu por Antonio A Mancebo (min.49), Alex Cuenca por Cleber Costa (min.57) y Alan-inca Baez por Bartolome Marti (min.57)

Goles: 1-0 Miquel Ginard (min 1), 2-0 Joan G Mateu (min 11), 3-0 Octavio Rechach (min 29), 4-0 Octavio Rechach (min 48), 5-0 Alejandro Candela (min 71), 6-0 Xavier Mesquida (min 72) y 7-0 Antoni Mayol (min 75)

Árbitro: Pau Caldentey Amengual.

Comentario:

Més d’un set.
A les 20:34h començava el partit Athletic Club de Montuïri – Llevant el divendres 13 de febrer del 2015, un partit que els atlètics recordaran amb bon gust.
Encara no s’havia arribat al minut de partit quan Ginard encetava la llauna i posava l’1-0. Deu minuts més tard un hàbil Mateu enviava la pilota per damunt del porter visitant i posava el 2-0.
Arribant a la mitja hora de joc l’àrbitre interpretava un penal sobre a favor dels locals i com de costum Rechach el transformava en gol. Acabava la primera part 3-0 pels montuïrers amb molt bones sensacions.El segon temps també fou dominat pels atlètics. Poc després de començar la segona part i després d’un córner llançat per Rechach, un contrari enviava la pilota a la seva porteria i encaixava el 4-0. Al min. 50 l’àrbitre aturava un minut el partit per odre de la FFIB en protesta de la Llei d’emprenedors. No era fins al minut 71 que Cadela feia una centrada-xut i la pilota acabava dintre de la porteria llevantina, per sorpresa de molts. Un minut més tard disparava Mesquida i enviava la pilota al fons de la porteria i arribava el 6-0. Al 75’ Mayol tancava la golejada montuïrera amb el 7-0, poc després el defensa Aloy treia la pilota que es dirigia cap a la porteria local.El jugador Mas va picar la pilota al travesser en dues ocasions. Fou tan notat el bon joc atlètic que és varen sentir “olés” quan els jugadors passaven la pilota. Acabada la jornada 23 l’Athletic es posiciona en la tercera posició de la classificació.
Moltes gràcies als aficionats per baixar al Revolt un fred divendres vespre d’hivern!
El partit següent serà dissabte a les 19h Son Sardina «b»- Athletic Club de Montuïri.

Athletic Club de Montuiri

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.