Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. D): Àgora Portals 2 – 3 Binissalem

Àgora Portals: Jack D Huelamo, Francisco Gost, Simon Alexander F, Marcos Matas, Alejandro Vaquer, Lucas R Rettori, Carlos Greim, Oliver Andreas Cortes, Manuel Beltran, Sergi Arbo y Luca Garaty.

Sustituciones: Ayis Jannis por (min.51)

Binissalem: Melcior Fiol, Raul Collado, Pere Pons, Nahuel A Garcia, Marc Arrom, Miquel Sampol, Jaume Flores, Tomeu Beltran, Alexandre Martinez, Antoni Miguel y Josep Bennasar.

Sustituciones: Ramon Mateu por Miquel Sampol (min.42), Josep Perez por Alexandre Martinez (min.47), Josep L Llabres por Antoni Miguel (min.51), Benito Fuertes por Tomeu Beltran (min.53) y Joasep L Pachon por Jaume Flores (min.62)

Goles: 1-0 Manuel Beltran (min 20), 1-1 Nahuel A Garcia (min 36), 1-2 Nahuel A Garcia (min 38), 2-2 Luca Garaty (min 60) y 2-3 Carlos Greim (min 61)

Árbitro: Jose Isern Serra.

Tarjetas: Josep Bennasar (amarilla, min 68), Josep L Llabres (amarilla, min 68) y Josep Perez (amarilla, min 70) para el Binissalem.

Victoria molt treballada, lluitada i sofrida de l’equip visitant enfront d’un rival, l’Àgora Portals, molt complicat que ha marcat 2 gols de les quatre arribades que ha tingut.

El Binissalem, com és habitual en aquest equip, ha portat el control del partit, però sense crear massa ocasions clares de gol, així i tot, amb el 0-0, ha tingut tres per poder avançar-se en el marcador, però sense sort a l’hora d’acabar les jugades.

A tot això, cal recalcar la magnífica aturada del porter visitant enfront d’un molt bo i col·locat xut dins de l’àrea.

Després d’un mal rebuig d’un servei de cantonada, l’Àgora Portals s’avançava en el partit, avantatge amb la qual s’anirien al descans.

A l’inici de la segona part, el Binissalem ha sortit amb un joc mes directe, tocant a prop de la seva àrea i a la mínima ocasió, llançava pilotes a l’esquena de la defensa local, donant el resultat desitjat i empatant als pocs minuts d’aquesta represa.

Aquest joc directe, afegit a la forta pressió dels visitants , provocava situacions embrollades a prop de l’àrea del Àgora i en una d’aquestes es provoca un corner a favor que el Binissalem aprofita per marcar l’1-2.

Després d’una aturada en el joc per motius extra esportius, l’Àgora Portals aprofita una pilota morta dins de l’àrea per marcar el 2-2.

Després del servei al centre del camp, una ràpida incursió del davanter visitant sorprèn a la defensa, que en intentar neutralitzar la passada a un company a dins l’àrea, introdueix la pilota en la seva pròpia porteria. 2-3 que serveix perquè les posicions davanteres en la classificació d’aquest grup segueixin sense canvis.