Els Socialistes et convoquen a jugar el Partit Solidari 2014

Els Socialistes et convoquen a jugar el Partit Solidari 2014
Serà el proper dissabte dia 3 de gener al Pavelló de La Salle d’Inca.

Es recaptaran juguetes, aliments i productes d’higiene personal.

Virgilio Moreno Secretari General de l’Agrupació Socialista d’Inca i Candidat a la Batlia d’Inca, acompanyat de Gabriel de Hevia Sec. General dels Joves Socialistes de Mallorca i de Sebas Oriol Sec. General de Joventuts Socialistes d’Inca, han presentat el Partit Solidari que cada any organitzen els Joves Socialistes de Mallorca i que aquest any es celebrarà a Inca.

Moreno ha volgut agrair a De Hevia l’interès mostrat i la feina feta perquè el ja tradicional partit es celebres aquest any a la ciutat d’Inca, després de molts d’anys de fer-ho al municipi d’Algaida.

També ha destacar que l’objectiu principal de l’organització del partit és la recollida de joguines i material de primera necessitat, que posteriorment faran entrega a aquells col·lectius i associacions de la ciutat d’Inca que més ho necessiten.

De Hevia ha explicat que una de les principals raons que han dut als Joves Socialistes de Mallorca a celebrar aquest Partit Solidari a Inca, és que el municipi és un dels tres de Balears amb la taxa d’atur més alta, i on les polítiques del PP amb matèria de Serveis Socials han estat nul·les durant aquest darrers 4 anys, deixant a moltes famílies en situacions molt precàries. El SG de Joventuts Socialistes de Mallorca, Gabriel de Hevia anima a tothom a participar a la campanya per ajudar a les famílies que més estan patint les polítiques del PP i denuncia que «és intolerable que mentre la demanda en Serveis Socials puja, la Sra. Salom manté el mateix pressupost que l’any 2009».

Per la seva part Sebas Oriol ha destacat que tant les Joventuts Socialistes de Mallorca com les d’Inca faran feina conjuntament durant aquests dies per poder recollir el màxim de joguines possibles, perquè cap infant inquer es quedi sense regals el proper Dia de Reis.

Pepe Vargas para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.