Malalts pel fútbol

Mejores jugadores del futuro

La primera edició del Campus de Nadal ja està en marxa. Un total de 23 jugadors d’entre 5 i 12 anys al costat dels dos directors, Pedro Palliser i Victor Perez han donat avui el tret de sortida a aquest Nadal futbolístic promogut pel CCE Sant Lluís. Un nadal especial per a aquests nois que no volen fer res més que practicar el seu esport favorit, el futbol.

Eren les 09:30 h. del matí quan els nois han saltat al camp per fer els primers exercicis del matí amb dos entrenadors nous per a la majoria d’ells. Un matí que ha estat d’allò més productiu amb quatre hores per davant per treballar els aspectes tècnic i tàctics però des d’una vessant més lúdica. Agrupats en diferents conjunts segons l’edat, els nois anaven alternant-se amb els dos tècnics del CCE Sant Lluís que els anaven marcant les millores que havien de buscar així com també perfeccionar la tècnica individual de cada un d’ells.

Després de l’esmorzar de mig matí, van reprendre l’activitat amb uns exercicis més competitius encara que sense deixar de banda l’aprenentatge en el cop que era l’aspecte tècnic individual a treballar durant tot el matí. En aquests jocs de competició dividits en dos grups, els guanyadors van ser Ander Coll i Albert Carmona que van rebre com a obsequi un diploma atribuint avui la recompensa de “Jugador del dia”.

Avuí segon dia per a tots ells, que de manera especial, esperan l’arribada dels tres convidats que passaran una bona estona amb ells. Els jugadors Guillem Martí, Pedro Capo i Ignasi Dalmedo que pasaran pel Municipal de Ses Canaletes per xerrar amb ells sobre com han aconseguit arribar a ser futbolistes professionals i que han de fer i no fer per a almenys intentar ser en un futur millors jugadors.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.