Crónica 3ª Reg.: Athletic Club Montuiri 6 – 1 AtlÈtic Son Ximelis

Athletic Club Montuiri: Antoni Miralles, Alejandro Candela, Antonio Bergas, Josep Cerda, Octavio Rechach, Daniel Ortiz, Pere Servera, Rafael Mora, Antoni Nicolau, Marc Solier y Francesc Mas.

Sustituciones: Xavier Mesquida por Rafael Mora (min.45), Juan A Coronado por Alejandro Candela (min.55), Miquel Ginard por Marc Solier (min.61) y Francesc Aloy por Daniel Ortiz (min.73)

AtlÈtic Son Ximelis: Alejandro Gil, Diego Ortega, Enrique Jimenez, Joan Antoni, Jose A Heredia, Juan Jose, Jorge I Alarcon, Jorge Abel, Jose A Vera, David Mendoza y Aitor San.

Sustituciones: Juan C Calafell por Jose A Heredia (min.45), Adrian Vicho por Joan Antoni (min.45), Juan Zarco por Jorge I Alarcon (min.61), Jose M Herrera por Juan Jose (min.61) y Domingo Vera por Jorge Abel (min.70)

Goles: 1-0 Josep Cerda (min 6), 2-0 Antoni Nicolau (min 40), 3-0 Octavio Rechach (min 48), 4-0 Francesc Mas (min 56), 4-1 Jose A Vera (min 65), 5-1 Pere Servera (min 66) y 6-1 Miquel Ginard (min 82)

Árbitro: Antonio Ruiz Escarrer.

Tarjetas: Daniel Ortiz (amarilla, min 28), Josep Cerda (amarilla, min 60) y Francesc Mas (amarilla, min 72) para el Athletic Club Montuiri. Jose A Heredia (amarilla, min 28) y Adrian Vicho (amarilla, min 63) para el AtlÈtic Son Ximelis.

Set al coer.

Encara no eren les 18h quan començava el partit entre l’Athletic Club de Montuïri – Atlètic Son Ximelis.

Just als 6 min. de partit Cerdà Cifre marcava de cap després d’un córner i posava l’1-0. No era fins al minut 40 que Nicolau marcava el 2-0.

A la segona part fou la que hi hagué més gols. Quan alguns aficionats eren encara el bar d’es Revolt, Rechach (48’) de penal posava el 3-0. Poc després de penal una altra vegada Mas (56’) marcava el 4-0. Deu minuts més tard Vera(65’) marcava l’únic gol visitant del partit i l’entrenador atlètic Guillem Munar ordenava a varis jugadors de la banqueta a encalentir, per canviar a una tàctica més defensiva. Seguidament Servera (66’) ampliava la golejada.

Als 73 minuts de joc sortia al camp el porter Salas com a jugador de camp, en aquest moment hi havia els dos porters atlètics amb camp i Recahch (“retirat” de la posició de porter). Abans d’acabar el partit Ginard (83’) marcava el definitiu 6-1.

Ha estat la primera vegada que l’Athletic guanya 3 partit consecutius.

Acabada la jornada setzena jornada l’Athletic queda es la 6ena possició.

El proper partit serà dissabte 20 a les 17:30, visitam al líder Son Veri (s’Arenal), on necessitarem el suport de l’afició