Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. B): Murense 1 – 1 S’Horta AtlÉtico D.s.

Murense: Catalina Cueto, Dalmau Mateu, Mateu Morro, Jaume Cladera, Antoni Dalmau, Josep Soberats, Juan Diego Henao, Andreu Gonzalez, Margalida Cueto, Javier Rodriguez y Martin Ramis.

Sustituciones: Joan Antoni por Juan Diego (min.48), Josep Gabriel por Martin Ramis (min.50), Eric Manuel por Javier Rodriguez (min.58) y Bartolome Timoner por Jaume Cladera (min.63)

S’Horta AtlÉtico D.s.: Tomeu Puig, Antonio B Adrover, Aday Pedrosa, Mateu Antich, Jahim Kotov, Cristian Joyas, Christian Soto, Jose A Olmo, Antoni Beas, Lluis Julia y Jaume Prohens.

Sustituciones: Javier Fernandez por Jose A Olmo (min.58), Antoni Brunet por Aday Pedrosa (min.63), Borja Olmos por Antonio B Adrover (min.63), Miquel Xavier por Christian Soto (min.66) y Miquel Juan por Jaume Prohens (min.66)

Goles: 0-1 Lluis Julia (min 54) y 1-1 Mateu Morro (min 68)

Árbitro: Jesus Alfonso Bessini.

Tarjetas: Margalida Cueto (amarilla, min 68) y Antoni Dalmau (amarilla, min 68) para el Murense. Antoni Brunet (amarilla, min 69) para el S’Horta AtlÉtico D.s..

Partit de molta possessió de pilota per el S’Horta, però amb poques ocasions de gol. El Murense esperava errors del S’Horta per atacar a la contra, a nel primer temps l’àrbit a pitat un penal a favor del Murense, pero se n’ha anat desviat a fora, amb un 0-0 al descans.

Al segon temps ha començat igual que el primer possessió de pilota del S’Horta, i el Murense esperava a fer contra atacs, al minut 50 un gol del jugador del S’Horta a avançat el marcador 0-1.

L’empat ha arribar al minut 70 a la treta de un corner.

L’àrbit ha estat en Jesus Alfonso que ha amonestat per part del S’Horta Antoni Brunet i per part del Murense Margalida Cueto i Antoni Dalmau.