Crónica 3ª Reg.: Athletic Club Montuiri 2 – 2 Ferriolense «B»

El Montuiri At empata con el Ferriolense B

Athletic Club Montuiri: Llorens Salas, Alejandro Candela, Joan A Cerda, Octavio Rechach, Francesc Aloy, Marc Solier, Antoni Mayol, Miquel Ginard, Pere Servera, Rafael Mora y Daniel Ortiz.

Sustituciones: Antoni Nicolau por Rafael Mora (min.62), Bartomeu Andreu por Antoni Mayol (min.75), Joan G Mateu por Miquel Ginard (min.85) y Miquel F Coll por Joan G Mateu (min.90)

Ferriolense «B»: Pablo Marcos, Javier Ponseti, Pere Riera, Cristian Martinez, Marc Munar, Alejandro Bennasar, Alex Planas, Miguel A Segura, Adrian Valderas, Juan y Sergio Palma.

Sustituciones: Miguel Hurtado por Adrian Valderas (min.50), Juan Daniel por Alejandro Bennasar (min.53), Lluis M Sarda por Alex Planas (min.80) y Constantino Abraham por Juan (min.85)

Goles: 0-1 Sergio Palma (min 30), 1-1 Miquel Ginard (min 48), 1-2 Sergio Palma (min 52) y 2-2 Octavio Rechach (min 57)

Árbitro: Guillem Duran Galletero.

Tarjetas: Pere Servera (amarilla, min 24), Francesc Aloy (amarilla, min 61), Antoni Mayol (amarilla, min 67), Pere Servera (amarilla, min 76), Miquel Ginard (amarilla, min 77) y Marc Solier (amarilla, min 90) para el Athletic Club Montuiri. Marc Munar (amarilla, min 22), Alex Planas (amarilla, min 56) y Marc Munar (amarilla, min 57) para el Ferriolense «B».

Abans de començar el partit, a l’escalfament, el titular Bergas és lesionava al turmell i queia de la convocatòria, Coll hi entrava i Ortiz es conventia en titular.

Quan eren les 18 h. sortien els jugadors al camp i sonava per primera vegada l’himne del club.

Als vint minuts de joc Candela treia la pilota des de pràcticament damunt la línia de gol. Al minut 30 el jugador visitant Palma feia de vaselina el primer gol del partit 0-1.

Just després de començar la segona part Solier assistia Ginard i empatava el partit 1-1. Pocs minuts mes tard, sobre el minut 52, una altra vegada Palma de falta marcava el 1-2 i avançava als visitants. Poc després el ferrioler Munar cometia un penal a Rechach, l’àrbitre li mostrava la segona targeta groga i els visitants es quedaven amb 10 jugadors. L’atlètic Rechach transformava el penal amb gol i empatava el partit 2-2. Al minut 75, el col·legiat treia la segona groga a Servera per una falta al mig del camp i el partit s’igualava amb en nombre de jugadors. Gairebé al final del partit Mateu és lesionava poc després d’haver sortit al camp, i havia de ser substituït per Coll.

En el partit es va estrenar l’himne del Club i va debutar Mateu per l’Athletic Club de Montuïri.

El proper partit serà a fora camp, dissabte dia 8 de novembre a les 18:30h contra el Consell “B”.