Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 1 CF Norteño

CCE Sant Lluis: Santiago Ramon Quevedo, Alvaro Rotger, Jose Manuel Herrera, Isaias Pons, Miguel Angel Coll, Zouhir Essounani, Juan Sola, Jesus Llabres, Lorenzo Torrus, Isael Andres Martinez y Alberto Salvador.

Sustituciones: Enrique Pacheco por Zouhir Essounani (min.60), Francisco Jesus por Jesus Llabres (min.60) y Carlos Segui por Lorenzo Torrus (min.88)

CF Norteño: Cristian Flores, Sergio Hurtado, Josep Cardona, Rafael Moreno, Antonio Sastre, Miguel Angel, Salvador Obrador, Cristian Pico, Luis Lopez, Marc Torres y David Torres.

Sustituciones: Lluis Vicent por Miguel Angel (min.76)

Goles: 1-0 Isaias Pons (min.29), 1-1 Marc Torres (min 81)

Árbitro: Jose Juan Martin Lopez. asistido por Jose Albiol Payeras y Nil Torras Cubas.

Tarjetas: Jesus Llabres (amarilla, min 54), Alvaro Rotger (amarilla, min 67) y Jose Manuel (amarilla, min 80) para el CCE Sant Lluis. Josep Cardona (amarilla, min 28), Antonio Sastre (amarilla, min 29), Rafael Moreno (amarilla, min 70) y Salvador Obrador (amarilla, min 75) para el CF Norteño.

Empat a tot en la cinquena jornada de grup B de la Copa Regional Preferent en un Municipal de Ses Canaletes que registre la millor entrada de la temporada per rebre el Norteño CF que arribava per intentar sobrepassar a la classificació al conjunt de Jose Angel Moyano.

En una trobada amb poques ocasions de gol per a tots dos conjunts, els tant d’Isaïes des dels onze metres i el de Marc Torres per als visitants al minut 81, van ser de les poques ocasions on els dos equips es van acostar a l’àrea rival, donada la gran tasca defensiva i la intensitat que va tenir el partit durant els 90 minuts.

El fet d’haver poques ocasions no va ser sinònim d’avorriment per a l’espectador que amb la igualtat de la categoria i concretament del partit va estar en suspens el resultat final fins que el col · legiat decret la finalització del mateix.

La trobada es paria resumir d’una forma ràpida i senzilla, una part per a tots dos conjunts i resultat final just. Però el matx va donar molt més de si. Els primers instants van plasmar a un quadre lluiser molt més incisiu que el seu rival en tasques ofensives i volent portar les regnes del mateix. La velocitat de Zou en punta d’atac local, donava aquest punt de profunditat als seus per buscar l’esquena de la defensa fornellera que es mostrava alguna cosa dubitativa en els primers instants. Un parell d’internades per banda de Isael i Xus Llabres començaven a inquietar a l’equip de Juanmi.

Quan s’arribava al minut 28 del primer temps, una internada per banda esquerra del local Xus, acabaria amb el seu centre impactant a la mà del defensor visitant Cardona, decretant malgrat les protestes fornelleras la pena màxima reclamada per l’afició local. L’encarregat d’efectuar el llançament va ser el capità Isaias que perfectament posar per davant als seus, enganyant el porter Cristian que només va poder seguir la pilota amb la seva mirada.

Des del moment del gol fins a la finalització del primer temps, els visitants van aparèixer només en una ocasión.Un xut llunyà de Pico fer intervenir a Santi. Al final del primer temps el lluminós cap justícia al vist en el primer acte.

Però el pas per la caseta, no va caure gens bé als lluisers, que van veure com a poc a poc el seu rival anava desactivant el seu centre d’engranatge per anar fent-se amb el control de la pilota i del ritme del partit. Però els locals, que van baixar un punt el seu nivell d’encert amb respecte al primer temps, anaven desfent com podien dels intents dels fornellers de batre Santi.

El temps passava i tot seguia igual. L’entrada de Joshua per Zou donar més intel.ligència ofensiva als locals, donat el bon fer de Joshua en el joc d’esquena. Però com es diu normalment, quan el riu sona, aigua porta. Minut 81, jugada embolicada dins de l’interior de l’àrea del CCE i Marc Torres de fort xut va batre Santi per posar el 1-1 al marcador. Quedaven nou minuts per davant més el descompte i tot estava per decidir. La por a la derrota dels dos conjunts va fer que el migcamp s’apoderés del control dels últims minuts.

Va poder ser pitjor per als de Moyano sobre la botzina sinó arriba a ser per Santi, que sobre el minut 93 treia una excel · lent mà a xut de Lopez que va poder ser el gol de la victòria per als fornellers. No va ser així i el repartiment de punts deixo descontentament als dos equips que esperaven treure dos els tres punts.

La setmana següent, arriba el partit més important fins al moment per als de Moyano. La trobada davant la UE Sami al Municipal de Ses Canaletes pot ser decisiu en el còmput general de la classificació d’aquesta Copa Regional que amb la jornada propera afronta l’inici de la segona volta amb tot per decidir en aquest grup A.