Amistoso: CCE Sant Lluís 0-1 CD Menorca

imagen del partido
Un solitari gol de Josep Olives a la vora de l’minut 70 ha donat la victòria al CD Menorca Juvenil de Lliga Nacional en què era el segon partit de pretemporada del CCE que feia el seu debut a Ses Canaletes en aquesta nova temporada. Un Municipal lluiser que tenia un bon aspecte, demostració que l’enyorança al futbol és evident en època estiuenca.

L’equip maonès, que es troba en el tram final de la seva pretemporada a causa de que inicia competició el proper dia 6 de setembre a casa davant el PE Sant Jordi, va demostrar el seu millor estat de preparació davant un CCE que tot i estar en procés de millora tàctic-física està creixent en el seu nivell de joc a passos de gegant.

L’onze que va plantejar el tècnic local, era un onze condicionat a el doble enfrontament amistós d’aquesta setmana, si ahir era els maonesos els rivals, avui dimecres a partir de les 20.00 h. serà el CE Alaior el rival que s’enfrontarà al conjunt de Moyano, en aquesta ocasió, Els Pins serà el terreny de joc.

El partit en si va tenir dues parts molt diferenciades pel que fa a nivell físic. La primera els locals portaven la batuta del joc, sempre atents als possibles errors en la passada que molt bé aprofitaven els blaugranes per armar ràpides contres que portaven una mica de perill. El primer xut a porta es va produir al minut vuit després d’un error defensiu local.

Els joves davanters locals, quatre jugadors del juvenil van formar en l’onze inicial, mostraven també el seu desvergonyiment en atac, buscant contínuament l’un contra un encara que el últimmo passi no fructificava.

Amb un parell de retocs sobre la marxa, a causa de la lesió de Vinent als 10 minuts de joc, els de Moyano anaven cada vegada més arraconant als visitants que seguien intensos i ordenats en tasques defensives.

El segon acte s’inció amb un renovat quadre visitant que agafava aire per seguir mantenint el nivell demostrat en els primers 45 minuts. Per la seva banda el desgast físic de la pretemporada començava a fer efecte en el quadre lluiser havent d’optar el tècnic local per donar entrada a diversos homes de refresc. El carrusel de canvis en el bàndol lluiser va començar amb mal peu, tan sols un minut després dels canvis i en un córner, Josep Olives en el minut 70 aconseguia batre Cristian després diferents rebutjos a l’interior de l’àrea.

El gol no sento malament als de Moyano que van donar un pas endavant a la recerca de la igualada, aconseguint posar contra l’espasa i la paret al quadre visitant. Un parell d’accions individuals amb sengles tirs de Pepe, Joshua i Isael posaven en alerta al seu rival que va aconseguir aguantar l’empenta final local per endur-se la victòria.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.