Arranca l’Athletic Montuïri.

Arranca el At Montuiri
Ahir dia 1 d’agost de 2014 les 20:15 els jugadors estaven convocats per assistir al primer entrenament del club, amb l’objectiu de preperar la temporada 2014-2015. Una vintena de joves montuïrers entrenararen al camp de futbol es Revolt, hi assistiren algunes persones com a espectadors que no es volgueren perdre l’entrenament del nou equip. També es deixaren veure pel camp algunes autoritats i membres de l’Ajuntament de Montuïri.

Va ser el primer entrenament, esperam que en seguiran molt més.

També vos convidam a fer-vos socis del club per col·laborar amb aquest projecte montuirer, on la majoria dels integrants som de la vila.

 

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.