Movimientos en Santanyi

Bernat Picó (President del CE Santanyí) i Nadal Vicens (President del FB Santanyí), amb la presència de Miquel Vidal (regidor d’Esports de l’Ajuntament

ACORD DE FILIALITAT: El passat dia 6 de juny i després de mesos de treball i en conformitat amb la legislació vigent per la que es regula la FFIB sobre clubs filials, el Club Esportiu Santanyí i el Fútbol Base Santanyí signaren un acord de filialitat per a les properes tres temporades.

En la recerca de millorar la situació d’ambdós Clubs i de potenciar-los com a entitats, Bernat Picó (President del CE Santanyí) i Nadal Vicens (President del FB Santanyí), amb la presència de Miquel Vidal (regidor d’Esports de l’Ajuntament de Santanyí) firmaren aquest acord de filialitat que ha de suposar una dinamització d’un esport que davant les dificultats dels darrers temps havia quedat estancat.

L’objectiu principal és i serà la de treballar conjuntament en la formació de nins i nines del poble i dels pobles del voltant creant així una Escola de fútbol.

FINAL DE TEMPORADA:El proper dissabte dia 14 de juny es celebrarà en el Camp

Cartel

Municipal d’Esports de Santanyí el tradicional sopar de final de temporada i que servirà de cloenda a aquest intens any. Després d’aquest sopar de germanor serà hora de la festa amb una verbena per a tota la gent que hi vulgui assistir amb la presència del conegut DJ Juan Campos i Marxifesta, que segur ens deleitarà amb un vespre de bona música i festa.

CAMPUS DE TECNIFICACIÓ: Campus de Tecnificació del CE Santanyí que enguany celebra la seva III edició amb la presència de Raul Rebollo, director de l’ADAE de Simancas (Madrid) i la col·laboració de tècnics de la zona. Després de la bona acceptació de les darreres edicions, enguany s’ha decidit ampliar a dues setmanes la celebració del Campus, iniciant-se el dia 7 de juliol i acabant el dia 18 del mateix mes. Els interessats podran elegir entre realitzar el Campus d’una setmana o de dues.

TEMPORADA 2014/2015: S’està treballant en la confecció de les plantilles de totes les categories, especialment les de CADETS I JUVENILS, que malauradament han faltat en el darrer any. D’aquesta manera volem fer una crida a tots els joves que vulguin jugar a fútbol (de categoria pre-benjamí a juvenil) que poden passar per les oficines del camp, informar-se i fins i tot matricular-se per a la propera temporada. L’horari d’oficina durant el mes de juny serà els dimecres de 18 a 20 hores, i ja després serà a partir del 15 d’agost.

Cristian Fuster para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.