Crónica Benjamines F-8 Pueblos (Gr. C): Sineu 0 – 11 Manacor

El Manacor es proclama campió de lliga després de vèncer al Sineu per 0-11.

Sineu: Salvador Gaya, Marc Puigros, Rafael Prieto, Marc Bergas, Francesc Jaume Coll, Joan Ignasi Ferrer, Biel Oliver y Antoni Socias.

También jugaron: Pedro Socias y Rafel Alomar

Manacor: Guillem Caldentey, Joan Juarez, Joan Galmes, Andreu Ordinas, Pau Sureda, Joan Pascual, Alex Torres y Tomeu Nadal.

También jugaron: Joan Miquel

Goles: 0-1 Andreu Ordinas (min 6), 0-2 Andreu Ordinas (min 8), 0-3 Andreu Ordinas (min 15), 0-4 Andreu Ordinas (min 20), 0-5 Pau Sureda (min 27), 0-6 Joan Pascual (min 27), 0-7 Joan Juarez (min 28), 0-8 Pau Sureda (min 34), 0-9 Joan Pascual (min 37), 0-10 Pau Sureda (min 38) y 0-11 Pau Sureda (min 40)

Árbitro: Bernardo Oliver Martinez.

Els visitants van començar la trobada amb una forta pressió sobre el rival, deixant clar que volien resoldre el partit i el campionat per la via ràpida, sense deixar opció al Sineu, que pràcticament no va sortir de la seva pròpia àrea durant els dos primers quarts. Així i tot , ha costat obrir el marcador gràcies a les bones intervencions del porter local, que ha realitzar una molt bona actuació.

Al minut 7 els manacorins han aconseguir obrir el marcador per obra de n’Andreu, que abans del descans ha tornat a marcar fins a 3 gols més, deixant el partit sentenciat. Els dos darrers quarts, els jugadors manacorins han sortir a gaudir del partit, aconseguint marcar 7 gols més, (4 Pau, 2 J.Pascual i 1 J.Juarez) deixant el marcador en 0-11.

Enhorabona a aquests campions, que només han cedit un empat en tota la temporada

El proper dia 28/05 comença el torneig per proclamar el campió de pobles, amb el rival encara per decidir. Que tinguem molta sort