Agraiment a la aficio del Mercadal

 

Agradecimiento del Mercadal a su afición. Foto Tolo Mercadal

El Club Esportiu Mercadal vol agrair el suport rebut ahir en el partit entre el Mercadal i el campió de la Tercera Divisió balear, el Real Mallorca B. Unes 900 persones van assistir al municipal de Sant Martí. Per aquets motiu, l’entitat vol donar les gràcies a socis, a tot el poble d’Es Mercadal i la resta de simpatitzants que ahir van fer costat a l’equip menorquí.

Molts dels qui van voler donar suport al Mercadal procedien d’altres municipis de l’illa. A tots ells també moltes gràcies per desplaçar-se fins el centre de l’illa. Per altra banda destacar que, independentment del resultat de demà a Manacor, el Mercadal fa una crida davant el compromís corresponent a la darrera jornada de lliga contra el Platges de Calvià.

Tant si l’equip arriba o no amb opcions de classificar-se entre els quatre primers la temporada mereix un homenatge a la plantilla. 90 anys d’història ho valen.

Gràcies a tots i a totes.

Visca el Mercadal!

Ivan Martin para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.