Novedades en el CD Manacor

Novedades en el CD Manacor
REUNIÓ DE LA JUNTA GESTORA AMB ELS PARES DELS 24 EQUIPS.

La Junta Gestora del Club Esportiu Manacor s’ha reunit aquesta setmana amb els pares/mares dels 24 equips de la cantera per presentar als membres de la mateixa i la composició de la seva estructura orgànica; situació actual de socis; detall de situació econòmica i la campanya que es posarà en marxa els propers dies amb el lema “ENTRE TOTS, SALVEM AL CD.MANACOR”.

Al igual que ho havia fet la setmana anterior amb la totalitat dels entrenadors i jugadors de III Divisió, la Junta Gestora ha volgut compartir la informació i les accions iniciades amb només un mes de les tres àrees de feina –econòmica, esportiva i social- i demanar la máxima col.laboració de socis, jugadors, entrenadors, delegats, pares, mares i a Manacor en general amb les diferents iniciatives per salvar la temporada i el Club.

MIQUEL ÁNGEL NADAL DIRIGIRÀ EL CAMPUS DE FUTBOL SETMANA SANTA DEL CD MANACOR A NA CAPELLERA.

El CD Manacor organitza, baix la direcció i coordinació de Miquel Angel Nadal, el proper Campus de Futbol de Setmana Santa a Na Capellera. Les dades de la convocatoria són dels dies 22 al 25 d’abril de 9 a 14 hores (amb opció d’entrada gratuita a les 8 hores). El preu de la inscripció que inclou ademés entrepà, beguda, fruita, samarreta i assegurança d’accidents es de 80 euros (70 euros per a jugadors federats del CD Manacor i 60 euros pels germans).

Els nins/nines han de dur roba esportiva adequada a les instal.lacions i pràctica esportiva de futbol. En cas de pluja han de dur sabata esportiva de sola llisa.

El Club agraeix la col.laboració de les empreses patrocinadores. La propera setmana es farà la presentació en premsa del cartell i dels objectius tècnics-esportius a treballar.

Les incripcions s’han de fer a les oficines de Na Capellera de 16.30 a 20.30 hores. Per a més informació a la mateixa oficina i/o al telèfon 971552861.

CAMPANYA “ENTRE TOTS, SALVEM EL CD MANACOR”.

Dins la propera setmana es farà la presentació del logo i rifa que conformen la campanya “Entre tots, salvem el CD Manacor” per resoldre principalment la situació econòmica del Club. El lema Entre tots implica a tota la societat manacorina, aficionats al futbol, i participants o practicants del futbol del Club i de la comarca perque, amb una mínima acció de tots i totes es pugui aconseguir iniciar nous projectes formatius en benefici de l’esport i dels nins i nines de la zona.

 

CD Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.