Crónica Preferente: Port de Soller 3 – 2 Son Ferrer

Victoria del Port de Soller ante el Son Ferrer

Alineaciones:

Port de Soller: Pascual Garrido, Antonio Sampol, Patxi Wilson, Francisco X Llado, Fabian Acosta, Marc Torres, Luis Gabriel Aguilo, Guillem Cañellas, Juan Cabot, Jose A Jimenez y Lluis Cañellas.

Sustituciones: Vicens Bover por Francisco X Llado (min.45), Jorge A Viso por (min.65), Lluis Bernat por Fabian Acosta (min.65), Victor Colom por Antonio Sampol (min.65) y Jaume Quiros por Patxi Wilson (min.85)

Son Ferrer: Miguel A Mejias, Jaime Jimenez, Daniel Rubert, Daniel Cobian, Alejandro Cobo, Ferney Caicedo, Francisco J Gonzalez, Hector Fragoso, Oscar Soler, Francisco Lopera y Carlos A Rodriguez.

Sustituciones: Mariano I Ruiz por Daniel Cobian (min.82)

Goles: 0-1 Daniel Cobian (min 30), 0-2 Oscar Soler (min 40), 1-2 Jose A Jimenez Polo (min 65), 2-2 Lluís Cañellas (min 78) y 3-2 Juan Cabot (min 84)

Árbitro: Ruben Guzman Ruiz. asistido por Emilio Junquera Talavera y Fabio Bertola Calvo.

Comentario:

Gran remuntada del Port de Soller que li permet sumar 3 punts mes. Molt dolenta la primera part que han desenvolupat els locals, poca circulacio de balon, errors continuos amb els pases, marcatges molt defectuosos i errades a la definicio final. El Son Ferrer ha començat presionant la sortida de balon del Port i l’ha obligat a jugar continuament en llarg, provocant continues perdues de pilota i provocant un joc poc fluid, per la seva part el Son Ferrer es limitava a fer el seu partit, molt centrats en defensa i intentant aprofitar alguna contra o tir desde fora de l’area. La primera ocasio arribaria per el Port quan una jugada entre en chapu i en Cabot l’aturaria un defensa quan ja es cantava el primer gol, pero seria el Son Ferrer mitjantçant en Daniel Cobian el que s’adelantaria al marcador al minut 30 rematant de cap una treta de corner, 10 minuts mes tard, al minut 40 de nou corner i aquesta vegada era en Oscar Soler el que faria el 0-2. Amb aquest marcador i la decepcio local s’arribaria al descans.

A la segona part el Port sorti a intentar remuntar el partit i arribaria una doble ocasio per el Port quan el porter visitant Miguel Mejias faria una gran doble intervencio i evitant el primer gol local, al minut 65 l’entrenador local fa un triple canvi i es col.loca amb un 1-3-2-3-2. Precisament a n’aquest moment arribaria el primer gol del Port marcant Chapu de falta, el partit es tornava emocionant, el Port pitjava i el Son Ferrer intentava sentenciar amb un tercer gol, pero al 78 en Cabot controla una pilota dins l’area i es derribat en clar penal, en Lluis Canyelles el marcaria i possaria l’empat al marcador. No renuncia el Port per aconseguir la victoria i continua presionant i aixi al minut 84 una jugada personal de Cabot acabaria amb el 3-2, reaccio rapida de la banqueta portuaria i sorti en Quiros per reforçar la defensa i canviar el sistema de joc, d’aqui al final control del partit per el Port i un Son Ferrer que ja no ha tengut forçes per remuntar el partit.

 

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.