Crónica Juveniles Menorca-copa (Copa Menorca): CCE Sant Lluis 3 – 0 CF Sporting de Mahon

jugada del partido

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Alex Sintes, Marti Isern, Jordi Rotger, Lluis Busutil, Jose Esteban Suarez, Alejandro Joven, Jose Miguel Martinez, Josjuan Youseff Hernandez, Antoni Vinent y Sergio Castillo.

Sustituciones: Frank Bonilla por Marti Isern (min.39), Santiago Romero por Alejandro Joven (min.51) y Jordi Bosch por Lluis Busutil (min.54)

CF Sporting de Mahon: Marc Garrido, Sergi Bonet, Sergi Sanchez, Pedro Pons, Jonatan Vico, Wellington Andres, Gonzalo Ezequiel, Jorge Enrique, Pau Fortuny, Ivan Segui y Antonio Fernandez.

Sustituciones: Gilberth Ricardo por Pedro Pons (min.27), Danny Alexander por Gonzalo Ezequiel (min.65), Eduardo Antonio por Jonatan Vico (min.65) y Jose Maria por Pau Fortuny (min.66)

Goles: 1-0 Jordi Rotger (min 41), 2-0 Antoni Vinent (min 44) y 3-0 Santiago Romero (min 52)

Árbitro: Ivan Bermudez Gonzalez.

Tarjetas: Marti Isern (amarilla, min 37) y Jose Miguel (amarilla, min 39) para el CCE Sant Lluis. Ivan Segui (amarilla, min 1), Jorge Enrique (amarilla, min 38), Antonio Fernandez (amarilla, min 56), Eduardo Antonio (amarilla, min 80) y Eduardo Antonio (amarilla, min 81) para el CF Sporting de Mahon.

Onze minuts de tremenda efectivitat van donar al conjunt Juvenil uns tres punts importants que els manté en clara línia ascendent en la segona volta de la Copa però que no els serà suficient per assolir la Final del proper 25 de gener. Amb els mateixos problemes setmanals de pocs efectius que pateixen , l’ajuda de diferents jugadors en edat Cadet està sent fonamental pel bon any que estan realitzant.

La trobada davant el CF Sporting de Maó va tenir gran dificultat malgrat la diferència final en el marcador i un moment clau , al minut 37 de partit .

Minuts abans , els dos equips van buscar amb molt de ritme la meta contrària famolencs de victòria gaudint dels maonesos de les primeres ocasions de perill del partit que encenien la seva animo .

Marcava el lluminós al minut 12 i un xut llunyà del visitant Ivan seguiment colpeja s’aprova el travesser per la part superior , marxant fora al primer acostament amb perill del matx . Els de Palliser s’anaven a poc a poc trobant més còmodes i millor situats sobre el camp , però la falta de gol i ocasions els condemnava en els metres finals.

Tornaven a ser els de Ferran Andreu els que s’acostaven de nou amb perill a la porteria de Cristian . Un xut de Vico en el minut 29 obligava a Cristian a treballar de nou . Avançava el partit feia els minuts decisius que anaven a decantar la balança del costat lluiser .

Minut 37 i una internada per banda dreta de l’ maons Ivan Seguí acaba en penal clar a favor dels d’Andreu . Era Fernandez l’encarregat de llançar des dels onze metres però de nou Cristian en una gran intervenció evitava que l’Sporting s’avancés .

Van reaccionar els de Palliser en el minut 39 , una passada a l’esquena de la defensa de Toni Vinent per a l’arribada de segona línia de jose Esteve deixava aquest sol davant el porter maons que aguanto perfectament el mà a mà desbaratant la primera ocasió clara de perill dels lluisers .

Era l’avantsala del primer gol del partit . Servei de córner botat per Toni Vinent al segon pal perquè Jordi rematés de cap al fons de la xarxa de la meta de Marc completament sol . Era el 1-0 i els lluisers prenien avantatge a la vora del descans .

Quan semblava que la mínima diferència en el lluminós seria el marcador que es portaven els locals al aturada de la primera part apareixia de nou Toni Vinent per posar el 2-0 . Xut des frontal de l’ àrea col · locat a la dreta de Marc que no pot fer res per aturar el gran xut del davanter lluiser .

Van quedar tocats els d’Andreu que iniciaven la segona part amb esperances de retallar distàncies arriscant per endur-se la victòria . Però de nou els lluisers trobar les malles visitants .

Minut 52 i un xut creuat des de la cantonada de l’àrea gran de Romero s’introduïa a la meta maionesa després fregar lleugerament en un defensor maons . Era la sentència del partit , els maonesos no van abaixar els braços però el treball defensiu local donava amb els pocs acostaments visitants en un mur infranquejable .

El partit baix de nivell fruit de la diferència en el marcador , només els lluisers van poder augmentar l’avantatge en un xut de Romero a 12 minuts del final on Marc rebuig a córner amb el seu peu dret i una altra rematada al 87 de Castell després centre al segon pal de Romero on el seu remat va ser rebutjat per la defensa sportinguista .

Final del partit , tres punts més al caseller lluiser abans de l’última jornada de Copa on els de Palliser RENDIRAN visita al CE Alaior , ja finalista d’aquesta Copa Juvenil que arriba a la seva fi.