Crónica Preferente: Port de Soller 1 – 0 Murense

Victoria por la mínima del Port de Soller

Alineaciones:

Port de Soller: Pedro Carrillo, Jorge A Viso, Lluis Bernat, Fabian Acosta, Marc Torres, Antonio Sampol, Vicens Bover, Guillem Cañellas, Juan Cabot, Jose A Jimenez y Luis Gabriel Aguilo.

Sustituciones: Victor Pomar por (min.70), Patxi Wilson por Lluis Bernat (min.75), Pere Bover por Antonio Sampol (min.81) y Rafael Torrens por Vicens Bover (min.85)

Murense: Jaime Barcelo, Jaime Torrandell, Javier Plaza, Guillermo Fornes, Jaime J Pomar, Antonio Perello, Gabriel Noceras, Pedro A Sabater, Antoni Ripoll, Miguel Planas y Marti Canovas.

Sustituciones: Jordi J Villmer por Marti Canovas (min.70), Josep Benito por Pedro A Sabater (min.70), Jaime Serra por Javier Plaza (min.80) y Mohamed Abid por Miguel Planas (min.80)

Gol: Juan Cabot min. 60 de penalti

Árbitro: Jose Antonio Peña Molina. asistido por Andres Julian Arce Arellano y Francisco Garcia Bonet.

Tarjetas: Juan Cabot (amarilla, min 46), Marc Torres (amarilla, min 58), Lluis Bernat (amarilla, min 68), Juan Cabot (amarilla, min 70) y Antonio Sampol (amarilla, min 78) para el Port de Soller. Guillermo Fornes (amarilla, min 43), Javier Plaza (amarilla, min 55), Gabriel Noceras (roja, min 87) y Jaime Torrandell (roja, min 89) para el Murense.

Comentario:

Partit molt disputat avui cspvespre al Camp d’en Maiol. El Port ha començat molt fort, tancant al Murers al seu camp però sense aprofitar les seves ocasions que sempre acabaven amb un uy!!!! a les grades, en Vicenç i en Chapu feien 2 grans jugades però dins l’area no acabaven de definir, en Cabot tengué dos tirs a porta que sortiren a fora. Amb aquest resultat acabaria la primera part.

La segona va esser molt mes moguda, amb un Port que sorti a sentenciar el partit desde l’inici i un Murer que es defensava amb ordre e intentava sortir ràpidement al contracop. Al minut 1 arribà la jugada polémica del partit, en Cabot encara al porter visitant, el dribla i aquest el trava tirant-lo al terra, el linier es dirigeix cap a la seva zona de penal i l’arbitre es dirigeix per treure targeta, però per sorpresa de tothom la targeta li treu a n’en Cabot per simular penal, aquesta decisió encengué a la parroquia local. Al minut 60, ara si, l’arbitre xiula penal per mans clares dins l’area visitant, però no treu targeta al jugador murer, en Cabot s’encarrega de marcar i possar el 1-0. El partit es possava de cara per el Port però de nou decisió polémica del col.legiat quan en Vicenç s’escapa per banda i la passa a n’en Cabot, aquest fa un control i quan va a tirar l’arbitre xiula falta per posibles mans i li treu la segona targeta. El Port es quedava en 10, pocs minuts mes tard era el Murer que te una gran ocasio però el seu tir surt a fora. El Port es tancava i esperava sortir a la contra, a una d’aquestes en Vicenç s’en va tot sol i quan encara al porter visitant Jaume Barceló aquest acerta i li pren la pilota dels peus.

A falta de 5 minuts el Murer es quedava amb 9 jugadors amb l’expulsio de 2 jugadors i ja a les acaballes era en Victor Pomar el que intentava sorprendre al porter amb un tir desde el centre del camp però sortiria desviat.

En resum merescuda victoria del Port devant un Murer molt sólid en defensa i un poc inocent amb atac. El Port suma la seva tercera victoria consecutiva.

 

 

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.