Crónica 1ª Reg.: A-llubi 2 – 2 Inter Manacor

A-llubi: Luis Alejandro Ramirez, Angel Mir, Juan C Cano, Gabriel Salva, Alejandro Suarez, Miquel Torrens, Juan J Cladera, Angel Mendoza, Joan C Gaya, Miguel Fornes y Gabriel Torrens.

Sustituciones: Juan Planas por Alejandro Suarez (min.69) y Nadal Perello por Juan C Cano (min.85)

Inter Manacor: Miquel Amengual, Sebastia Marce, Sebastian Pomar, Miguel Santandreu, Antonio A Peñaranda, Juan Riera, Pedro Mateu, Juan A Riera, Jose M Soler, Juan Amengual y Pere Gomariz.

Sustituciones: Jaime Pol por Juan Riera (min.57), Mateo Nicolau por Pedro Mateu (min.68) y Pau Gaya por Juan A Riera (min.90)

Goles: 0-1 Joan C Gaya Serra (min 16), 1-1 Jose M Soler Lebron (min 17), 2-1 Juan J Cladera Pons (min 45) y 2-2 Antonio A Peñaranda Palmer (min 74)

Árbitro: Antonio Hernandez Lopez. asistido por Marouan Koubei y Antonio Comas Herrero.

Tarjetas: Miquel Torrens (amarilla, min 23), Gabriel Salva (amarilla, min 60), Miguel Fornes (amarilla, min 72) y Nadal Perello (amarilla, min 73) para el A-llubi. Jose M Soler (amarilla, min 13), Sebastian Pomar (amarilla, min 57), Sebastia Marce (amarilla, min 60), Jaime Pol (roja, min 63) y Miguel Santandreu (amarilla, min 82) para el Inter Manacor.

Entretengudissim partit el jugat a LLubí entre lequip local i l’Inter Manacor, de la dotzena jornada. Terreny de joc bastant banyat a causa de la pluja caiguda durant tot el dia i amb presencia de nombrós public llubiner i manacori i algun espia de equips contraris.

L’equip local ha començat dominant i creant casions per avançarse al marcador, pero la inoperancia dels davanters locals es evident . Ha estat al minut 15 que una internada de Biel Salvá que ha acabat per introduirse en propia porta a la porteria manacorina. Un minut després Juanjo torna el regal als visitants.

El CDA seguia dominant el partit i creant clares ocasions de gol, pero a estat a un corner que Juanjo de cap establia el segon gol.

La segona part ha tornat a esser un monolg de ocasions per part dels locals, que veien que una darrera l’altre la pilota no volia entrar i sentenciar el partit. Algunes de les ocasions es pot dir que era mes dificilfallar que macar.

El Inter de falta, després de pegar al cap d’un llubiner , s’introdueix al costat del pal establint el que seria el marcador definitiu.

Els minuts finals han estat un passacarrers , on els llubiners han reclamat un penal i on han tornat a tenir la victoria al seu abast, pero una vegada mes el gol no ha pogut arribar, creant un descontet a la parroquia local.