Crónica Juveniles Menorca-copa (Copa Menorca): CCE Sant Lluis 3 – 1 Penya Ciutadella Esportiva «B»

Justícia amb el juvenil

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Alex Sintes, Sergi Perez, Jordi Rotger, Marti Isern, Jose Esteban Suarez, Sergio Castillo, Jose Miguel Martinez, Santiago Romero, Antoni Vinent y Josjuan Youseff Hernandez.

Sustituciones: Frank Bonilla por Marti Isern (min.33), Alejandro Joven por (min.45) y Guillem Sintes por Sergio Castillo (min.51)

Penya Ciutadella Esportiva «B»: Adrian Prado, Andreu Barcelo, Joan Jose, Joan Salord, Marc Coll, Albert Pons, Anthony Andres, Yannick Marques, Josep Maria, Pere Antoni y Daniel Morla.

Sustituciones: Ignasi Huguet por Andreu Barcelo (min.45), David Moll por Josep Maria (min.45), Khadim Seck por Albert Pons (min.51), Carlos Gener por Pere Antoni (min.51) y Aitor Martinez por Marc Coll (min.67)

Goles: 1-0 Antoni Vinent (min 7), 1-1 Anthony Andres Castro Resabala (min 26), 2-1 Santiago Romero (min 34) y 3-1 Antoni Vinent (min 89)

Árbitro: Antonio Pons Mascaro.

Tarjetas: Guillem Sintes (amarilla, min 56) y Jose Miguel (amarilla, min 80) para el CCE Sant Lluis. Joan Salord (amarilla, min 49), Daniel Morla (amarilla, min 59) y David Moll (amarilla, min 77) para el Penya Ciutadella Esportiva «B».

Comentario:

Merescuda primera victòria del nou curs 2013-2014, l’aconseguida ahir per l’equip Juvenil en el seu enfrontament coper davant el Penya Ciutadella B que va posar en dificultats als de Palliser fins als últims minuts del partit . Després d’una dura derrota a la setmana anterior davant la UD Maó per 3-2 , deixant remuntar un marcador favorable de 0-2 , el quadre lluiser arribava en una bona dinàmica de joc però garrepa de resultats .

Començava el partit de la millor manera per als locals , en la primera situació de perill que va tenir, l’aprofito Toni Vinent per inaugurar el marcador a favor del CCE i donar tranquil · litat als locals .

Durant els primers 15 minuts el domini i la claredat d’idees era local , la creació de joc era fluida però l’última passada o rematada no acaba d’arribar amb èxit . A poc a poc els ciutadellencs van ser se de damunt la pressió lluisera , aprofitant Castro al minut 26 una indecisió en la sortida de Cristian per igualar la contesa .

El partit era entretingut fins al moment però amb moltes imprecisions en els dos equips , calia aconseguir minimitzar els errors per trobar la continuïtat i les ocasions que portaran al equip blavós a la victòria .

A 10 minuts per al descans , Romero posava de nou per davant al CCE amb un bon gol en una jugada ben elaborada . Era l’últim destacable del primer temps , un primer acte que es tancava amb la victòria momentània local .

A la represa , els canvis van millorar encara més als de Palliser que es trobaven còmodes defensivament sobre el camp però que anaven perdent aquest fluïdesa en atac . Els errors en els dos conjunts anaven desmillorant el partit i deixaven el matx obert perquè ho aprofités el més valent i precís .

Va poder sentenciar el CCE , amb una rematada de cap sobre la línia de gol d’Alex Joven per als lluisers després d’un precís centre al segon pal de Guiem . La seva rematada amb oposició va marxar fora per mil · límetres .

Va tenir la igualada el conjunt visitant a 5 minuts del final però la rematada de Gener va ser rebutjat per la defensa quan es dirigia a gol . Era un avís a navegants , o es tancava el partit o podia tornar a produir el fatal desenllaç de la setmana anterior .

Ho va entendre així Toni Vinent , que en una gran jugada personal en el minut 89 donava amb la pilota al fons de les malles i pujava els tres punts al caseller classificatori local .

CCE San Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.