Presentación del CE Campos

El presidente del Campos Pep Vanrrel, junto con las utoridades presentes en el acto, el alcalde Sebastià Sagreras y el regidor de deportes Jaume Vidal.

El passat dissabte, 12 d’octubre, una vegada jugat el derbi de tercera contra el Felanitx, el CE Campos va duu a terme la presentació de tots els seus equips.

Varen desfilar davant un nombrós públic que omplia les grades del Camp Municipal tots els al·lots i al·lotes que formen part de la disciplina del Campos per aquesta temporada, des dels més petits de l’escoleta fins a l’equip aficionat de Tercera Divisió, passant pels prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils i l’equip femení d’autonòmica.

L’acte va tenir la presència del Batle, Sebastià Sagreras, així com del Regidor d’Esports, Jaume Vidal, que varen ser presentats pel president, Pep Vanrell, el qual agrair la seva presència i la gran ajuda que rep el Club per part de l’Ajuntament.

L’acte va consistir en una desfilada per davant la tribuna per rebre uns merescuts aplaudiments de tots els equips, per després passar cada un dels equips i ser nomenats tots els membres que formen part de cada un dels equips. El final de festa consistia en passar, en primer lloc, l’escoleta, davant l’equip de tercera i rebre la seva felicitació, i després la resta d’equips.

Tot va acabar amb un sopar de germanor entre tots els que formam part de la família del CE Campos

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.