Crónica Juveniles Menorca-Copa (Copa Menorca): CCE Sant Lluis 0 – 0 CE Ferreries

imagen del partido

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Alex Sintes, Sergi Perez, Jordi Rotger, Frank Bonilla, Jose Miguel Martinez, Adria Lorenzo, Marti Isern, Santiago Romero, Jose Esteban Suarez y Antoni Vinent.

Sustituciones: Sergio Castillo por (min.74), Lluis Busutil por Santiago Romero (min.83), Josjuan Youseff por Adria Lorenzo (min.89), Victor Carreras por Antoni Vinent (min.90) y Alejandro Joven por Sergi Perez (min.90)

CE Ferreries: Miguel Angel, Xavier Pons, Albert Guasch, Miquel Febrer, David Pons, Carlos Febrer, Sergi Sansaloni, Damia Pons, Angel Alles, Antoni Melia y Miquel Pons.

Sustituciones: Adrian Pina por Miquel Febrer (min.61) y Josep Janer por Miquel Pons (min.81)

Árbitro: Ivan Bermudez Gonzalez.

Tarjetas: Santiago Romero (amarilla, min 30), Frank Bonilla (amarilla, min 31) y Jose Miguel (amarilla, min 64) para el CCE Sant Lluis. Xavier Pons (amarilla, min 74) para el CE Ferreries.

Entretingut i intens partit , el viscut a la tarda -nit de dissabte entre els equips juvenils del CCE Sant Lluís i el CE Ferreries . Els locals , després de la jornada de descans anterior i després de començar amb mal peu la Copa , van donar un pas endavant davant un rival d’entitat , un dels favorits a tot , per aconseguir un punt valuós .

Els de Pedro Palliser , amb una plantilla molt curta i amb dos jugadors en edat cadet a les seves files , van realitzar el millor partit de la temporada fins al moment. Lliurament, treball en equip , sentit a l’hora de jugar la pilota i molta personalitat van ser les senyes d’identitat mostrades ahir durant els 90 minuts .

Els primers minuts de la primera meitat van ser de domini altern , els blaugranes , que ahir vestien de blanc , posseeixen un equip molt més físic que els locals , amb jugadors amb experiència a Lliga Nacional que donen un plus més als d’Alfonso Rico . Es veia un partit disputat però amb poques ocasions , els acostaments a ambdues àrees eren molt treballats però la tasca defensiva dels dos equips era més gran. L’acció més clara de gol dels primers minuts va venir per part visitant . Un excel · lent llançament de falta a poc per al descans era clar amb un excel · lent vol per Cristian a córner . El porter lluiser es convertiria en protagonista en el seu equip en el segon temps .

Després baixar pulsacions al vestidor , els lluisers van sortir una mica més atrevits a la recerca de la porteria blaugrana però de vegades un mal última passada i en altres la tasca de la defensa evitava que el gol arribés al lluminós .

Tots dos contendents volien vèncer però alhora arribaven al punt de ser conscients que qualsevol gol per un d’ells anava a decantar la balança al seu favor. El malbaratament físic era destacable i en això els blaugranes eren millors donada la seva diferència d’envergadura pel que fa als lluisers . Els últims minuts van ser de clar protagonisme ofensiu blaugrana , més pressionats per la seva condició de favorits no els valia l’empat. Van ser els minuts on més van patir els locals però un Cristian excepcional va evitar la derrota dels seus amb fins a quatre intervencions de mèrit .

L’ordre defensiu, els quatre de darrere van tenir una actitud i concentració de deu , va fer la resta . Txemi , Marti i José Esteban treballaven enrere i buscaven sortir a la contra amb la velocitat de Romero en punta , de Lorenzo a banda dreta i de Vinent per l’esquerra però la pólvora estava mullada i el rival encertat en tasques defensives .

Punt valgut , pas endavant dels de Pedro Palliser després de la mala imatge del primer partit de Copa a Ciutadella .