A-llubi: Miguel Guardiola, Jose L Valens, Juan C Cano, Gabriel Salva, Jaume Llompart, Toure Lassana, Alejandro Suarez, Miquel Torrens, Juan J Cladera, Joan C Gaya y Gabriel Torrens.

Sustituciones: Juan Planas por Miquel Torrens (min.78)

Sineu: Bartomeu Llompart, Bartolome Alomar, Francisco J Cortes, Antoni Amoros, Luis S Rayo, Francisco Quetglas, Mario Acedo, Juan Barcelo, Pedro Fuster, Rafel Oliver y Bartolome Nicolau.

Sustituciones: LlorenÇ Gelabert por Francisco J Cortes (min.46), Pere J Florit por Antoni Amoros (min.67) y Salvador Matemales por Juan Barcelo (min.75)

Goles: 0-1 Mario Acedo (min 48), 1-1 Alejandro Suarez (min 61), 1-2 Francesc Oliva (min 64), 1-3 Mario Acedo (min 65) y 1-4 Salvador Matemales (min 89)

Árbitro: Marcos Garcia Del Sol. asistido por Angel Moreno Jimenez y Gabriel Mesquida Verwilst.

Tarjetas: Jose L Valens (amarilla, min 85) para el A-llubi. Rafel Oliver (amarilla, min 32) y Francisco Quetglas (amarilla, min 89) para el Sineu.

Partit disputat al Municipal de Ses Comes de LLubí amb molta presencia de aficionats dels dos bandols-

.

La primera part ha estat de clar domini llubiner, que ha dispost de dues ocasions clares per avançarse al marcador. pero Cano ha desaprofitat un mà a mà i minuts més tard Biel Torrens ha llançat a fora una vaselina aprofitant una errada defeniva sinavera.

La sortida de LLorenç Real al principi de la segona part ha donat un aire diferent al Sineu. Ha estat ell mateix que ha aprofitat una errada defensiva local, per anarsen per banda i centrar al punt de penal perque Mario Acedo de remat de cap establís el 0-1

Els llubiners lluny de baixar el cap s’han refet del gol empatant mitjançant una rematada de Alex Suarez. Pareixia que podia camviar el signe del partit, pero tres minuts mes tard una altre errada defensiva la aprofita Xesco per tornar avançar als visitants.

Cuesta s’arrisca a tot o res i canvia el dibuix tactic del partit, pero la jugada no li ha sortit be , ja que Mario Acedo torna a marcar de falta i deixa practicament sentenciat el partit.

Ja al final del partit Matemales ha establert el marcador definitiu.

El resultat ha estat molt abultat pels llubiners, que si be no han fet una bona segona part ,tampoc no es mereixien tanta golejada.