Crónica Juveniles Menorca-Copa (Copa Menorca): UE Sami 3 – 1 CCE Sant Lluis

UE Sami: Werner Dienefeld, Antoni Suarez, Raul Filgueira, Martin Gener, Johan David Cardona, Damia Bosch, Xavier Bagur, Kevin David Grajales, David Sanchez, Joshua Michael y Jordi Capo.

Sustituciones: Sergio Vilchez por Antoni Suarez (min.57), Victor Manuel por David Sanchez (min.67), Miguel Angel por Martin Gener (min.69) y Aaron Lobato por Joshua Michael (min.81)

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Alex Sintes, Marti Isern, Lluis Busutil, Jose Esteban, Adria Lorenzo, Jose Miguel, Santiago Romero, Antoni Vinent, Sergi Perez y Jordi Rotger.

Sustituciones: Frank Bonilla por Lluis Busutil (min.35), Oscar Moreno por Sergi Perez (min.58), Victor Carreras por Jose Esteban (min.77), Sergio Castillo por Santiago Romero (min.82) y Josjuan Youseff por Adria Lorenzo (min.84)

Goles: 0-1 Antoni Vinent (min 3), 1-1 Damia Bosch (min 40), 2-1 Damia Bosch (min 48) y 3-1 Kevin David Grajales Prieto (min 81)

Árbitro: Bernat Payeras Bover.

Tarjetas: Werner Dienefeld (amarilla, min 9) y Raul Filgueira (amarilla, min 10) para el UE Sami. Antoni Vinent (amarilla, min 10), Jose Miguel (amarilla, min 28) y Jordi Rotger (amarilla, min 90) para el CCE Sant Lluis.

Debut amarg el del conjunt Juvenil de Pedro Palliser que encarava l’inici de Copa amb bones sensacions després dels seus dos excel · lents últims amistosos davant la UD Mahón i el CE Alaior .

La senya d’ identitat del conjunt lluiser ha de ser el criteri a l’hora de jugar i la lluita des del primer minut , una plantilla curta és el seu principal handicap i per això el compromís i la il · lusió de tots ells ha de ser la seva principal força .

En el seu debut davant el Sami , tot va començar de cine per als seus interessos , minut 3 i Toni Vinent avançava als visitants al marcador. Durant els primers instants , els blaus es feien amb la maneta del partit gaudint de dues ocasions clares per augmentar la distància en l’electrònic . Però en aquest punt acabar el CCE seu partit . De manera incomprensible , baixar els braços i es va deixar lligar de mans per un quadre ciutadellenc que aconseguia l’empat al minuto40 per mediació de Damia Bosch que posava les taules al descans .

Si el gol local va ser un gerro d’aigua freda , pel moment en què es va aconseguir , el segon gerro va arribar als tres minuts de la represa . Damia Bosch de nou anotava el seu segon gol i donava la volta al partit en tan sols 10 minuts .

Els de Palliser havien de donar un pas endavant per tornar a fer-se amb el control del partit però aquest pas no va arribar i el quadre local continuava desdibuixant l’entramat defensiu lluiser a la vora del final del partit . Només una acció a pilota aturada podia donar l’empat als blaus perquè quant a joc es van oblidar del entrenat durant tota la pretemporada .

Els locals per la seva banda seguien a la seva i al 81 van sentenciar el partit amb un gol de Grajales que liquidava el matx . No acabava aquí la sagnia , de nou Grajales ja al 90 aconseguia de penal el 4-1 definitiu i esborrava de cop les positives sensacions de la pretemporada .

Setmana de reflexió , setmana de diàleg , setmana de treball per aconseguir que el que es va veure dissabte a Ciutadella sigui només un accident .