Crónica Liga Nacional Juvenil: Campos 1 – 1 At Villacarlos

El CE Campos no va poder passar de l'empat en la seva estrena a la difícil categoria de la Lliga Nacional Juvenil.

jugada del partido

Alineaciones:

Campos: Jose M Dominguez, Joan Caldes, Xavier Adrover, Miquel A Rigo, David Ramon, Jaime Gomila, Guillem Salom, Alejandro Aelen, Antoni Piña, Jaume Monserrat y Joan Mercadal.

Sustituciones: Alejandro Bell por Jaime Gomila (min.46), Jose L Pelaez por Antoni Piña (min.61), Miquel Bordoy por David Ramon (min.74), Jaume Pascual por Guillem Salom (min.79) y Simon Bonet por Miquel A Rigo (min.79)

At Villacarlos: Eric Ayala, Jonathan Josue, Jordi Enseñat, Pedro Cardona, Victor Hugo Oliveira E Silva, Sergio Andres, Antonio Sanchez, Feliciano Angue, Antonio Martinez, Stiward Leandro y Raul Pons.

Sustituciones: Elkin Olmos por Jonathan Josue (min.54), Eloy Pons por Antonio Sanchez (min.61) y Renso German por Antonio Martinez (min.69)

Goles: 0-1 Jordi Enseñat (min. 73), 1-1 Simon Bonet (min 89)

Árbitro: Carlos Rodriguez Quintero. asistido por Sergio Romera Oliver y Jorge Romera Oliver.

Tarjetas: Jaime Gomila (amarilla, min 15), Joan Caldes (amarilla, min 65), Joan Caldes (amarilla, min 71) y Joan Mercadal (amarilla, min 83) para el Campos. Feliciano Angue (amarilla, min 4), Stiward Leandro (amarilla, min 89) y Eloy Pons (amarilla, min 89) para el At Villacarlos.

Comentario:

Dir que el partit va complir tots els requisits i paràmetres d’un primer partit de temporada, sumat al fet d’estrenar categoria per a l’equip local. Va costar molt als dos equips fer bon joc, jugades trenades i generar ocasions i a més, l’horari, a les 16.30 hores amb la calor que feia, tampoc va ajudar.

Dir que en el començament del partit es va imposar el Campos, sense gaudir de cap ocasió extraordinària per a marcar i que després, poc a poc, el partit es va igualar molt arribant amb empat a zero al descans.

En el començament de la segona part pareixia que el Campos es tornava a imposar, gaudint ara si, de qualque ocasió clara però sense arribar a marcar. I fou el Villacarlos a la contra que provocà primer, una targeta groga pel central del Campos i una falta molt perillosa, per després provocar un penalti i la segona groga del central campaner. D’aquesta manera Jordi Enseñat va avançar l’equip menorquí en el marcador, minut 73.

Però el Campos veient el partit perdut i amb un home menys va reaccionar i gràcies a una gran jugada de Pascual, que va aprofitar Simon Bonet per enviar la pilota al fons de la porteria, va marcar l’empat a un gol en el minut 89 que ja va ser el resultat final i que els dos equips varen donar per bo.

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.