El CDA Llubí Juvenil ascendeix a Preferent. Enhorabona

Juveniles CDA Llubi 2012-2013

El 22 de juny passat, poc després de perdre la fase de promoció a Preferent contra el Llosetense, posàvem al Facebook del club una nota d’agraïment dirigida a tot l’equip juvenil del CDA Llubí, és a dir, als seus jugadors, al seu cos tècnic, als seus delegats i també als pares dels jugadors. En aquesta breu nota els mostràvem tot el nostre suport, els donàvem de manera totalment merescuda l’enhorabona per la gran temporada realitzada i els agraíem la il•lusió que ens havien contagiat. Els dèiem que s’havia perdut una batalla, però que quedàvem moltes guerres esportives per disputar. «Cap ben alt i endavant que d’aquesta ens aixecam!». Amb aquestes paraules acabava el nostre escrit.

Quan a principis d’aquesta setmana rebíem amb molta satisfacció la notícia de l’ascens a Preferent, molts foren els qui recordaren els plors, la decepció i la tristesa d’aquell 22 de juny. Però ben aviat aquests plors, aquesta decepció i aquesta tristesa es va transformar en alegria, en emoció i també en responsabilitat. Els missatges per WhatsApp feren furor. Tard i al darrer sospir, però arribava el somiat ascens! No seria just per part nostra no posar noms i llinatges a tots els qui ho feren possible:

COS TÈCNIC: Toni Oliver (entrenador) i Jaume Llompart (2n entrenador).

DELEGATS: Manolo Espada i Víctor Costa.

JUGADORS: Jaume Cladera, Pau Rosselló, Alberto Gálvez, Santi Espada, Iván Franco Gandolfo, Joan Eusebi Jiménez, Marc Llabrés, Biel Torrens, Xisco Far, Rafel Ferrandis, Sebastià Bover, Joan Capó, Ramon Alejo, Damià Perelló, Álex García, Simó Mestre, Marc Costa, Alexandre Robledo, Souleymane Sane, Jaume Perelló, Damià Jaume i Miquel Alomar.

Tampoc no podem oblidar la tasca durant la pretemporada del preparador físic Miquel Àngel Rosselló, així com la participació en algun partit dels cadets Alejandro Sebastián Torres, Antoni Ferrer i Pep Tomàs Ferragut.

A tots ells: ENHORABONA! Als qui per diferents motius han prosseguit altres camins, el CDA Llubí els desitja el millor. Per als qui queden de la temporada passada i per als nous que han començat, els adreçam aquest missatge: a fer feina i a lluitar per fer una temporada el més digne possible!

LA JUNTA DIRECTIVA

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.