Mes renovacions i noves incorporacions en el CE Campos

Silva y Panuchi con el presidente

El Club Esportiu Campos continúa fent feina, renovant i incorporant nous jugadors a la seva plantilla.

Avui, vos podem anunciar la renovació d’un jugador del planter, d’un jugador de Campos, es tracta de Toni Bonet. Jugador que es mou en qualsevol de les posicions ofensives de l’equip i que en el seu segon any a Tercera Divisió esperem que pugui aportar grans coses i gols a l’equip. Segur que serà així.

Després han signat amb el Campos dos jugadors provinents de l’Espanya de Llucmajor. Es tracta de Silva i Panuchi. Dos joves jugadors amb moltes ganes de col·laborar en què el Campos faci una gran temporada.

En Silva és un jugador que es mou a la posició de pivot i en Panuchi és un jugador més de banda esquerra.

Per acabar, també podem dir que en Pitu, jugador que l’any passat jugava amb el Son Ferrer també s’ha compromés amb el Campos. Aquest jugador també jugar per l’esquerra.

La Junta Directiva, encapçalada pel president Pep Vanrell, els coordinadors i el cos tècnic continúen fent feina sense aturar amb l’objectiu de formar una plantilla competitiva que doni satisfaccions i alegries a la gent de Campos.

Toni Bonet y el presidente

 

 

 

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.