Àlex Moreno fitxa pel Mallorca

Àlex Moreno fitxa pel Mallorca

La UE Llagostera i el RCD Mallorca han arribat a un acord per a que el fins ara jugador blaugrana Àlex Moreno s’incorpori a la disciplina del conjunt balear la pròxima temporada. El jove extrem tenia encara contracte en vigor amb els llagosterencs, però l’entitat no ha volgut posar cap impediment a la seva progressió.

Diversos clubs s’havien interessat pel futbolista penedesenc les últimes setmanes després de completar una molt bona campanya en la seva primera temporada amb el primer equip gironí i també a Segona B. Tot i ser un jugador amb qui el cos tècnic comptava per la propera temporada, el Llagostera sempre ha volgut facilitar l’evolució del jugador, que finalment ha optat per l’oferta del Mallorca, l’entitat que més interès ha mostrat en ell. Àlex Moreno marxarà demà mateix cap a les illes i s’incorporarà directament a la pretemporada del primer equip balear.

En declaracions a uellagostera.com, l’extrem reconeixia estar «una mica nerviós, però molt il·lusionat» amb aquesta nova experiència. «Ja va ser un gran salt passar de juvenil a Segona B gràcies a la oportunitat que em va donar el Llagostera, a qui vull tornar a agraïr totes les facilitats per anar a un club que, malgrat el descens d’aquesta temporada, jo considero de Primera Divisió», afirma el futbolista, qui reconeix que enguany «he viscut una temporada sensacional i m’he sentit molt bé en aquest club tan familiar. He tingut l’alegria de poder ajudar al primer equip i fins i tot posar el meu granet de sorra les darreres jornades a l’ascens del filial. Mai oblidaré aquesta temporada, ni tampoc partits significatius com els jugats davant Valencia i Espanyol».

Per acabar, l’Àlex recomana a qualsevol futbolista que tingui oportunitat de jugar al Llagostera «que no la desaprofiti». Segons ell, «s’ha comprovat que aquí es donen oportunitats als joves i no només tens opció de jugar a Segona B, sinó que és un gran aparador per seguir pujant esglaons dins la carrera futbolística». El jove futbolista també ha tingut paraules per l’afició, «començant pels Golfus i la gent del club, que m’ho ha posat tot molt fàcil, també els companys i la junta. No dubteu que vindré a veure l’equip sempre que pugui».

UEllagostera.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.