El Barcelona conquista la Copa de S.M. la Reina

El FC Barcelona, campió de la Copa de la Reina 2013 / FOTO: RFEF

– El conjunto azulgrana logra el doblete al derrotar con claridad (4-0) al Transportes Alcaine

– El Granada FC y el AD Torrejón ascienden a Primera División

Barcelona: Rafols; Marta (Laura, m. 60), Melli, Miriam, Laura (Kenty, m. 50); Vicky, Torrecilla (Gili, m. 60), Melani; Putellas, Olga (Marta Corredera, m. 50) y Sonia.

Transportes Alcaine: Jamila (Millán, m. 83); León, Tudela, Mata (Fuertes, m. 70), Bernal; Maestro (Clara Martín, m. 46), Mariela, Neto, Mallada, Latorre; y Sanau /Cardona, m. 86).

Goles: 1-0, m. 25: Vicky; 2-0, m. 38: Sonia; 3-0, m. 40: Putellas; 4-0, m. 83: Mariela (p.p.)

Árbitro: Beatriz Gil. Amarilla a Vicky y Bernal.

Comentario:

El Barça femení remata una temporada espectacular guanyant la final de la Copa de la Reina a la Ciutat Esportiva de Las Rozas (Madrid). Les jugadores dirigides per Xavi Llorens han superat el Prainsa Saragossa (4-0) en un gran partit. La victòria, en què ha destacat el gran gol d’Alexia, una autèntica obra d’art, ha permès sumar el tercer títol de la temporada: Copa Catalunya, Lliga i Copa de la Reina.

El Barça comença dominant

El Femení de Xavi Llorens ha sortit al terreny de joc de la Ciutat Esportiva de Las Rozas amb la intenció de dominar la possessió de la pilota, i el partit, des del minut 1. Després d’un inici igualat, una bona centrada des de la banda dreta rematada per Melanie Serrano ha provocat la primera gran ocasió del partit. Jamila Martins, portera del Saragossa, ha realitzat una gran aturada que ha evitat el primer gol.

Festival blaugrana

La superioritat blaugrana ha començat a donar fruits a partir del minut 25. El cansament ha arribat a l’equip saragossà i d’això se n’ha aprofitat el Barça. Al minut 25, una gran assistència de Míriam Diéguez, en profunditat, l’ha aprofitat Vicky Losada arribant des de la segona línia. La migcampista s’ha endut el mal refús de la portera per anotar el primer gol del partit a porta buida. El gol ha fet mal al Prainsa, que s’ha vist superat una i altra vegada per les jugadores de Xavi Llorens.

Sonia Bermúdez, aprofitant un teva-meva amb Olga García, ha superat Jamila Martins i ha marcat el segon gol. Faltava, però, la cirereta al pastís d’aquesta gran primera meitat. Alexia, després de desfer-se de dues rivals amb un toc d’esperó màgic i de deixar asseguda a terra Jamila Martins, ha anotat el tercer i espectacular gol del partit, amb el qual s’ha arribat a la mitja part (3-0).

Baixa la intensitat d’un partit sentenciat

La represa del partit no ha comportat grans canvis. El Prainsa Saragossa ha intentat pressionar i inaugurar el marcador. L’equip de Xavi Llorens, però, no s’ha deixat sorprendre per les arribades aragoneses tot i abaixar el ritme del partit. Tots dos conjunts s’han ressentit de la forta calor que ha fet durant tota la jornada a Madrid.

La millor jugada del Prainsa l’ha desactivat perfectament Laura Ràfols: la portera blaugrana ha desviat a córner un xut de falta de María León. Al minut 22, el Barça ho ha tornat a intentar mitjançant Kenty Robles, la davantera, que ha entrat a la segona meitat, ha rebut una gran assistència de Sonia Bermúdez però no ha pogut definir bé davant la portera del Saragossa.

Victòria i campiones de la Copa de la Reina

En l’últim quart d’hora de matx el Barça ha anotat el quart i darrer gol del partit. Una falta lateral llançada per Vicky Losada s’ha acabat introduint a la porteria aragonesa sense que ningú desviés la pilota. Aquest segon gol de la jugadora blaugrana ha tancat un partit excel·lent que han presenciat, des de la Llotja de la Ciutat del Futbol de Las Rozas, els directius del FC Barcelona Jordi Mestre i Susana Monje.

 

 

 

FCBarcelona.cat

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.