Sopar final de temporada CE Campos

Sopar fin de temporada
El CE Campos el passat dissabte, 8 de juny, va celebrar el sopar i la festa per posar punt final a una de les millors temporades del Club, des del més petits fins a l’equip de Tercera.

La festa va començar amb l’entrada del primer equip de juvenils que venien de Palma, on acabaven d’assolir el campionat de preferent juvenil al so de la música de Campion i que els va permetre rebre la primera ovació del vespre. Dir que amb aquest campionat, l’equip ascendeix a la lliga nacional juvenil.

Després varen anar pujant tots els equips per rebre un petit obsequi per part del Club, des del més petits, els de l’escoleta, passant pels tres equips de prebenjamins, els dos de benjamins, els tres d’alevins, un infantil, un cadet, dos juvenils i l’equip de tercera.

D’aquests equips que varen pujar, comentar que un prebenjamí i un benjamí, ho feren per a celebrar el fet de fer campió en el seu respectiu grup i jugar les fases finals del campionats de Mallorca.

El darrer equip en pujar va ser l’equip de tercera on aquest any ha assolit la millor classificació de la història del Club, quedant en cinquena posició i a un sol punt de jugar les eliminatòries d’ascens.

Una vegada baixats tots els equips es va fer un sopar entre tots els integrants de la família del CE Campos: jugadors, entrenadors, delegats, pares, mares, padrins,… per acabar el vespre amb una vetlada de música.

Desitjar al món del futbol un bon estiu i fins la propera temporada.

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.