Topinada a les eleccions de l’Escolar?

.

Hola:

Escric aquesta carta perquè no trob paraules per poder dir el que va passar a les votacions en el Centre Cap Vermell, on es triava al nou president de l’Escolar.

Sóc Soci, he pagat la meva quota, 50 Euros, i la meva sorpresa va ser que no estava a les llistes per poder votar. Així i tot, em vaig apropar al Centre Cap Vermell per a intentar votar, però no em van deixar.

Estant allà, vaig poder veure molta gent que anava a votar, que no eren socis. Dic això perquè vaig parlar amb ells i em van dir, en confiança, que no eren socis, però que la Junta Directiva els havia posat a la llista perquè poguessin votar perquè així s’asseguraven vots.

Estava molt clar, hi havia familiars de tots els directius, fills, gendres, etc…

I el més greu de tot va ser quan van arribar els jugadors de Preferent, tots de la mà, per a votar. Un d’ells, em va dir «no tenim mes remei, ens obliguen a votar en Fajardo i ens han donat les paperetes al camp, en sobre tancat, l’entrenador, per asegurar-se que no canviem el nostre vot… si no ho fem així no jugarem més a l’Escolar »

El que no arrib a entendre és per què fa això la Junta Directiva. No entenc els interessos que pugui tenir, ja que a molts de socis que hem pagat ens agradaria saber el perquè. Esper i desitj que això no quedi així, pel bé de l’Escolar.

Un Soci que de veritat ha pagat.

cap vermell

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.