Crónica Infantiles F-7 (Gr. A): Petra 3 – 5 Son Macià

jugada del partido

Alineaciones:

Petra: Mateu Catala, Ignacio Sotolli, Josep G Pou, Sergi Bauza, Albert Sastre, Francesc Munar y Joan M Caldentey.

También jugaron: Antoni Bauza, Juan J De Enrique Montoro y Rafel Ferra

Son Macià: Sergio Benavides, Sebastia Sitges, Lautaro T Peña, Francisco Cañas, Sebastia Sureda, Marti Gomila y Marco Garcia.

También jugaron: Nicolas Mariano Micheletti Lo Giudice, Simon Mestre y Cecilia Pascual

Goles: 0-1 Sebastia Sitges (min 6), 0-2 Sebastia Sureda (min 22), 0-3 Sebastia Sureda (min 31), 1-3 Antoni Bauza (min 37), 2-3 Antoni Bauza (min 43), 2-4 Marti Gomila (min 43), 3-4 Josep G Pou Alzamora (min 57) y 3-5 Simon Mestre (min 69)

Árbitro: Carlos Dominguez Jerez.

Comentario:

Aquesta setmana hi havia partit per determinar qui es quedava amb el lideratge de la categoria. Tots dos empatats a punts i el partit no ha defraudat. Molt seriosos tots dos contrincants, els visitants han plantejat un 1-3-2 un tant arriscat i la veritat es que mirant al marcador al tercer quart, quant s’han posat 0 a 3, pareixia que tot estava dat i beneït. Però a les hores els de Petra han reaccionat i han aconseguit posar-se 2 a 3. La lluita era aferrissada i els locals arriscaven cercant remuntar i ja sabem que axó te el seu risc, en una contra el davanter del Son Macià s’ha plantat sol davant del porter i a augmentat la distancia aconseguint el 2 a 4. Ni dos minuts han passat, abans que les coses es tornassin a equilibrar, 3 a 4 i molts de nirvis per part de tots dos adversaris. Ningú volia perdre, i qui atacava era l’UE Petra, fins que a 2 minuts del final, un altra contra es convertia novament en un 1 contra 1, en el que el davanter ha fet una vaselina al porter, que ha aturat, però sense adonar-se que estava lleugerament fora de l’àrea, el que ha suposat la senyalització de falta directa, amb la que han aconseguit el definitiu 3 a 5, ja que a la treta del centre ha assenyalat el final. Amb tota probabilitat i mérit, els dos conjunts disputaran la final de Mallorca al proper mes de juny.

JSB para Fútbol Balear.
Fotos de Arnau amengual para aFútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.