L’Ontinyent denuncia l’incompliment de sanció de Javi Salamero i Jesús Serrano

Si le dan los tres puntos, perjudicaria mucho al Constancia y Mallorca B

Els tècnics estigueren presents per donar instruccions al seu equip mitjançant Rubén Pérez | Imatge: Naciódigital.cat (CC)

L’Ontinyent C.F. ha decidit acollir-se al codi disciplinari de la Real Federació per denunciar l’incompliment de sanció que tant Javi Salamero, primer entrenador del Gimnàstic, com Jesús María Serrano, segon tècnic, van incórrer després dels fets transcorreguts el passat diumenge a l’estadi de El Clariano.

Ambdós tècnics incompliren per doble ocasió l’article 64 per estar sancionats i veure l’encontre des de primera filera de tribuna donant instruccions al seu equip, i tanmateix estigueren presents en el vestidor visitant durant el temps de descans. El Delegat d’equip, Dani Esparza, avisà a l’informador federatiu perquè constés la infracció, com així va ser, i ara la Federació ha tramitat el recurs donant tres dies hàbils al Gimnàstic per aportar proves que els permeten respondre el recurs.

La sanció final, que deuria ratificar-se pel comitè la setmana vinent, pot incloure una multa econòmica de diferent quantia i inclús fer perdre l’equip tarragoní els punts en joc, donant la victòria al conjunt blanc-i-negre.

Ontinyent CF

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.