Crónica Juveniles Menorca Lliga: CCE Sant Lluis 4 – 1 Penya Ciutadella Esportiva «B»

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Nathan Willian Febrer, Miguel Gomila, Jordi Rotger, Jose Miguel Martinez, Jose Esteban Suarez, Issa Abolukacem, Sergi Perez, Antoni Vinent, Dario Victory, Santiago Romero y Cristian Triay.

Sustituciones: Alex Sintes por Dario Victory (min.10), Abdelhafid Bennaceur por Sergi Perez (min.49), Joan Pons por Issa Abolukacem (min.66) y Amine Khayat por Santiago Romero (min.78)

Penya Ciutadella Esportiva «B»: Adrian Prado, David Moll, Joan Portella, Joan Salord, Joan Jose, Marc Carrasco, Pedro Tejero, Albert Hernandez, Daniel Guzman, David Moreno y Aitor Martinez.

Sustituciones: Marcial Barber por Marc Carrasco (min.46) y Pere Antoni por David Moreno (min.71)

Goles: 1-0 Issa Abolukacem (min 21), 2-0 Miguel Gomila (min 43), 3-0 Santiago Romero (min 53), 3-1 Daniel Guzman (min 61) y 4-1 Santiago Romero (min 73)

Árbitro: Ivan Bermudez Gonzalez.

Tarjetas: Jose Esteban (amarilla, min 27), Miguel Gomila (amarilla, min 32), Abdelhafid Bennaceur (amarilla, min 56), Jordi Rotger (amarilla, min 76) y Joan Pons (amarilla, min 80) para el CCE Sant Lluis. Albert Hernandez (amarilla, min 81) para el Penya Ciutadella Esportiva «B».

Comentario:

En ocasions trencar amb una ratxa de resultats no és fàcil i s’ha de fer amb contundència per invertir l’estat anímic d’un equip. Ho va aconseguir l’equip Juvenil amb contundència imposant a Ses Canaletes amb comoditat a un jove Penya Ciutadella B per un quatre a un que atorga la tercera plaça momentània als de Pedro Palliser.

Després de tres derrotes consecutives els de Pedro arribaven ferits en el seu orgull i en un molt bon partit des de principi a fi van aconseguir doblegar als ciutadellencs i emportar-se els tres punts en un partit molt complicat de jugar per la contínua pluja que acompanyo a tots dos equips en el partit.

El CCE fidel al seu estil volia portar el pes del partit elaborant les seves jugades amb criteri i calma per seguir creixent com a grup humà. Els jugadors que van trepitjar el verd aigualit de Ses Canaletes van donar el màxim de si i els seus rival poc va poder fer per aturar a uns nois que tenien entre cella i cella la victòria. Issa al 21 posava als seus per davant de manera merescuda després enganxar des de fora de l’àrea tot potent xut que va agafar velocitat amb el bot de la pilota sobre el terreny de joc introduint-se en la porteria de Prat que no va poder fer res per aturar el xut l’extrem lluiser. El difícil estava fet, posar-se per davant davant un aguerrit equip no és fàcil i els blaus ho van aconseguir molt aviat.

Els de Ciutadella no eren mancs en atac i les contres eren perilloses. Però un molt bon ordre defensiu local feia la resta. Amb el partit obert per la mínima diferència al marcador tocava estar molt atents per no cometre cap error que permetés als visitants ficar-se en el partit. En una falta lateral botada per Vinent en què Prat no va estar molt encertat el aprofito Miki per posar el 2-0 al descans.

No havien de baixar la guàrdia el CCE en l’inici del segon temps, el partit era seu però sense la sentència del tercer tota estava obert. Cristian evito en un parell de trets de Guzmán el 2-1 però el seu company Romero en una rematada després d’un servei de córner posava el 3-0 que donava al trast amb qualsevol intent de remuntada visitant. Era el minut 53 i el partit excepte hecatombe estava decidit. Els locals es van posar fins i tot si mes a jugar, a crear, a arribar. Joan Pons en un parell d’accions per banda esquerra va poder anotar el seu gol però els seus xuts van marxar fora per poc. Romero al 73 posava el 4-0 i aconseguia un doblet en el seu caseller individiual. Just premi al seu treball en les últimes setmanes.

Amb tots dos equips esperant el final, Albert al 81 feia el de l’honor per als seus després de driblar Cristian en una sortida. El partit tenia color blavós i la victòria també.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.