Crónica Infantiles Menorca Lliga (2a REG- ANY00): Penya Ciutadella Esportiva 2 – 1 CCE Sant Lluis

jugada del partido

Alineaciones:

Penya Ciutadella Esportiva: Albert Arguimbau, Joan Olives, David Mascaro, Axel Truyol, Yerai Gonzalez De, Juan Vidal, Jose Guerrero, Aaron Genestar, Gian Luca Rodriguez, Adam Florit y Miguel Casasnovas.

Sustituciones: Jefferson Amable por (min.35), Marc MascarÓ por Axel Truyol (min.39), Josep Camps por Juan Vidal (min.43) y Ignasi MascarÓ por Adam Florit (min.56)

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Lev Santiago, Joan Marc, Ismael Ruiz, Alex Arcos, Joan Pons, Joaquin Guarino, Mateu De La Viuda Borras, Carlos Pons, Benjamin Vicente y Raul Previ.

Sustituciones: Joan Sintes por Alex Arcos (min.44), Iker Jimenez por Ismael Ruiz (min.46), Victor Gomila por Mateu De La Viuda Borras (min.56), Lluis Camarena por Joan Pons (min.60) y Hugo Fernandez por Lev Santiago (min.63)

Goles: 1-0 Yerai Gonzalez De Oro (min 5), 1-1 Raul Previ (min 24) y 2-1 Aaron Genestar (min 65)

Árbitro: Wenderson Adao Da Silva.

Tarjetas: David Mascaro (amarilla, min 68) para el Penya Ciutadella Esportiva. Mateu De La Viuda Borras (amarilla, min 3) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Les ratxes tenen data de caducitat i la de l’equip Infantil portava marcat el dia d’avui. Després de 5 victòries consecutives i d’una línia clarament ascendent, 9 partits vençuts dels últims 12 disputats, el Penya Ciutadella Esportiva ha estat l’encarregat de donar fi a aquesta línia de resultats motivada pel creixement com a equip del quadre de Felip i Lluís que d’inici de temporada fins al dia d’avui no ha fet més que millorar com a equip ia nivell individual seus jugadors.

Abans del gol final, els dos equips van posar tota la carn a la graella, avançant els ciutadellencs per primera vegada els locals al minut 5 per mediació de Yeray en el primer xut a porta del partit. Semblava que els locals anaven a lligar de mans al seu rival però no es van deixar els lluisers demostrant arpa i ganes de millorar fins al punt que van aconseguir l’igualada al marcador al minut 24 després d’un gran gol de Raúl que posava el 1-1 al marcador a poc per al descans.

La tornada de vestidors va portar un major domini groc que buscava una i altra vegada la porteria de Víctor. El CCE es trobava còmode a la contra però sense oblidar-se de seu habitual joc de possessió que tants èxits li ha donat des de principi de curs. A mesura que passaven els minuts, els locals anaven arribant amb més claredat fins que en el ja esmentat minut 65 es van posar per davant de manera definitiva.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.