Crónica Benjamines Menorca F-8-lliga (1a Reg.): CCE Sant Lluis 0 – 0 CD Menorca

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Guillermo Garcia, Tristan Torrent, Xavier Ginto, Josep Pons, Josep Xavier Gornes, Aida Fanals, Marcos Muñoz y Joan Pons.

También jugaron: Pau Gornes, Ander Coll, Isaac Vinent y Ignacio Martinez

CD Menorca: Alejandro Fuentes, Lluis Villalonga, Alex Pons, Joel Enrique, Josep Cardona, Judit Olvera, Lluis Ameller y Jaume Mora.

También jugaron: Yago Lazaro, Alex Gutierrez, Artion Blanco y Oscar Sola

Árbitro: Julio Garcia Herreros.

Comentario:

Empat a tot entre els equips Benjamins A del CCE Sant Lluís i el CD Menorca en un partit molt igualat i en què qualsevol va poder guanyar o perdre. No hauria estat just per ambdues parts l’aconseguir els tres punts ja que el rival havia intentant el màxim i anar-se’n a casa amb una derrota hauria estat dolorós.

L’empat a zero final no conté un partit avorrit sinó tot el contrari, intensitat màxima, idea clara de joc per ambdues parts, ocasions que o la defensa o els porters van aconseguir evitar que es convertissin en gol i molt joc de toc.

El descans va fer baixar les pulsacions als dos equips que es trobaven hipermotivados i concentrats per no cometre cap error que els pogués costar molt car.

Els de Krankel aconseguien sortir des del darrere encara que la pressió ben treballada del seu rival feia que hi hagués més errors en la passada o el control de l’habitual. Les idees per parts lluiseras estaven clares, mobilitat per rebre la passada, joc de cara i buscar al company del costat oposat.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.