Crónica Alevines Menorca F-7-lliga (1a Reg.): UD Seislan/udm 2 – 6 CCE Sant Lluis

imagen del partido

UD Seislan/udm: Javier Santamaria, Simon Pons, Rodrigo Rodriguez, Antonio Segui, Joel Rodriguez, Daniel Catchot y Pau Atienza.

También jugaron: Xavier Ferra, David Marques, Santiago Orfila y Javier Juanico

CCE Sant Lluis: Samuel Dominguez, Haitam Bouzrati, Antoni Tuduri, Javier Hernandez, Jose Jorda, Raul Eduardo y Denis Llabres.

También jugaron: Joaquim Coloma, Louis Philip, Xavier Sintes, Daniel Ramirez y Miquel Gomila

Goles: 1-0 Antonio Segui (min 10), 1-1 Xavier Sintes (min 20), 1-2 Javier Hernandez (min 25), 1-3 Joaquim Coloma (min 27), 1-4 Louis Philip Matthew Morgan (min 37), 1-5 Jose Jorda (min 41), 2-5 Simon Pons (min 48) y 2-6 Javier Hernandez (min 51)

Árbitro: Jose Paul Esteve Hind.

Li tocava al conjunt Aleví un dur partit contra un digne rival que acabo agenollant no sense abans fer suar de valent a l’equip de Escaño en un partit dominat pels lluisers en tot moment en un matí plujós a San Carlos.

En els primers minuts es van veure les intencions de tots dos equips, mentre els locals tenien molt ben treballat el partit tancant els espais interiors per no facilitar el joc de possessió de l’equip lluiser per sortir a la contra, el CCE tenia en ment acabar totes les jugades possibles per evitar les contres unionistes.

Amb un marcador injust però real pel que s’ha vist durant els primers 15 minuts, els de Escó seguir a la seva en el segon quart aconseguint a poc a poc donar la volta a l’electrònic. Xavi Sintes en un llançament llunyà primer i Hernández a un golàs després de driblar al seu rival i enviar a l’escaire la pilota donaven la volta al marcador i posaven als blaus per davant. El CCE portava el timó i només en un parell de contres bé detingudes per la defensa lluisera era al màxim que arribaven els unionistes. Coloma de un fort xut posava el 1-3 i poc després els blaus aconseguien el quart obra d’Hernández que tancava un excel · lent segon acte.

El quadre local no esperava tan enrere en l’inici del tercer quart i això li donava esperances de remuntada però Jordà allunyava més als de Ses Canaletes al marcador després d’una bona jugada individual cosa que posava una diferència encara més gran. Va escurçar distàncies Simón amb un excel · lent xut des de fora de l’àrea però Xavi Sintes de nou es va encarregar de tancar el partit amb el definitiu 2-6 ja en l’últim quart.