Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 4 – 0 Norteño

Trencada la mala ratxa

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Santiago R Quevedo, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Isaias Pons, Oscar Sintes, Zouhir Essounani, Juan Sola, Gabriel Llabres, Francesc Josep Ramos, Alberto Salvador y Elliot Galan.

Sustituciones: Alejandro Ballesteros por Alberto Salvador (min.50), Jose Cardona por (min.68), Raul Olives por Oscar Sintes (min.75) y Marc Villalonga por Elliot Galan (min.81)

Norteño: Carlos Roca, Miguel Angel, Hector Marques, Mario Gomez, Carl Moritz, Juan Javier, Ruben Vigil, Hector Mercadal, Marc Torres, Rafael Moreno y Jose Javier.

Sustituciones: Josep Cardona por Juan Javier (min.54), Sergi Carreras por Mario Gomez (min.54), Jordi Pons por Carl Moritz (min.63), Klever Hernan por Jose Javier (min.70) y Jaime Portero por Hector Mercadal (min.85)

Goles: 1-0 Gabriel Llabres (min 26), 2-0 Elliot Galan (min 40), 3-0 Elliot Galan (min 70) y 4-0 Marc Villalonga (min 89)

Árbitro: Antonio Andreu Rossello. asistido por Candido Lucero Sanchez y Juan Pons Coll.

Tarjetas: Gabriel Llabres (amarilla, min 35), Elliot Galan (amarilla, min 39), Alejandro Ballesteros (amarilla, min 60), Carlos Segui (amarilla, min 80) y Jose Cardona (amarilla, min 83) para el CCE Sant Lluis. Rafael Moreno (amarilla, min 39) y Josep Cardona (amarilla, min 85) para el Norteño.

Comentario:

Dos gols d’Elliot, un Bili i un altre de Cardona van posar fi a la mala ratxa del CCE Sant Lluís que va derrotar amb solvència a un Norteño CF jove i voluntariós que no va posar en perill en cap moment la victòria del conjunt de JA Moyano.

Després del punt aconseguit en la trobada anterior pel quadre local davant la UD Mahón es presentava a Ses Canaletes el cuer de la Lliga però en clara línia ascendent des de principis de temporada quant a conjunció defensiva i experiència en la categoria.

Els de Moyano van entrar millor en el partit, amb molta més decisió que el seu rival i amb més verticalitat i perill que el Norteño. Els de Fornells buscaven els robatoris en zones molt avançades per poder posar en perill la meta de Santi però la frescor mental lluisera feia la resta. Els blaus, encertats en aquesta ocasió amb la passada, s’anaven agradant cada vegada més i arribant amb perill per les dues bandes. Zouhir i Alberto eren dos punyals prop de la línia de calç i en una d’elles Elliot va poder inaugurar el marcador però el seu xut va anar allunyat i en la mateixa jugada, Zouhir recollir el rebuig del seu company però el tret no va voler entrar en la qual va ser la millor ocasió del partit fins al moment.

Anava avisant el quadre de Ses Canaletes al seu rival que volia la victòria si o si i el primer gol del partit va arribar en el minut 26. Falta a la cantonada esquerra de l’àrea fornellera forçada per Elliot que Bili s’encarrega de llançar amb mestratge sobre la barrera visitant en què Roca no va poder fer més que mirar la paràbola que desenvolupava la pilota per introduir a la seva porteria. Era el 1-0 i es feia justícia al vist fins al moment.

Un excel · lent passada en diagonal de Bili que va millorar Elliot amb el seu control i que el va deixar sol davant Roca va ser el preludi del segon gol. El davanter lluiser va encarar el porter forneller després del control batent còmodament per sota i posant als locals més a prop dels tres punts.

Era el millor que li podia passar al CCE abans del descans, augmentar la seva diferència resta pressió i inseguretat al quadre local atorgant una tranquil · litat i paciència que necessitaven.

La tornada de vestidors va ser amb la mateixa intenció per als dos equips, els de Moyano igual de verticals, còmodes i encertats que en el primer temps i un conjunt forneller una mica més ofensiu però sense pólvora a dalt.

Un fort xut d’Alberto a l’escaire en què Elliot incomprensiblement no va encertar en el rebuig va ser la primera ocasió del CCE per sentenciar el matx però la mala punteria ho va evitar. Tan sols un minut després van ser els visitants que van enviar la pilota al travesser i van posar en perill per un moment la tranquil · litat lluisera. L’ocasió va donar una mica més d’empenta als de Víctor Pérez que van tenir 10 minuts de lucidesa ofensiva pressionant i arribant amb més claredat la meta de Santi.

Un excel · lent passi de Ballesteros per Elliot que va culminar de nou amb encert en el 70 va ser la sentència definitiva al partit ia la possibilitat del Del nord d’arrencar un punt de Ses Canaletes. La victòria estava assegurada i els últims minuts van servir perquè el CCE recuperés el autoestima perdut i s’autoconvencera de que pot guanyar a qualsevol. L’últim gol de Cardona sobre la botzina va posar el 4-0 i donava una necessitada victòria al CCE.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.