Crónica Benjamines Menorca F-8-lliga (3a Reg.): CE Mercadal 0 – 3 CCE Sant LluÍs «B»

imagen del partido

Alineaciones:

CE Mercadal: Eugeni Riudavets, Juan Bosco Triay, Roman Almilcar Gomez, Adam El Hasbi, Lluis Pons, Nil MarÍ, Danny Craig Rivera y Karim Pons.

También jugaron: Josep Pons, Alejandro Torres, Mevis Pons y Cristobal Febrer

CCE Sant LluÍs «B»: Borja Pons, Adria Ferragut, Javier Ortiz, Tonatiuh Sanchez, Lluc Lopez, Nil Anglada, Javier Bonnin y Luhay El Hihioui.

También jugaron: Albert Olives, Arnau Orfila, Miquel Orfila y Sergi Pons

Goles: 0-1 Min 11 Ortiz, 0-2 Min 28 Miquel, 1-2 Min 37 Gómez. 1-3 Min 45 Ortiz

Árbitro: Juan Pons Coll.

Comentario:

Molt bon partit el disputat pel quadre benjamí de Toyo i Migue en la seva visita al Municipal de Sant Martí davant un CE Mercadal que poc va poder fer per evitar que els tres punts viatgessin feia Ses Canaletes.

Un excel · lent primer temps del quadre lluiser va tenir prou per seguir en les posicions capdavanteres de la Lliga a falta de 4 jornades i seguir amb la ratxa de victòries consecutives que amb la d’ahir ja són tres.

La pressió en la sortida de pilota rival juntament amb el vent a favor del primer temps donava més possessió i possibilitats al CCE que s’avançava en el marcador amb un lliure directe d’Ortiz que posava per davant al conjunt visitant. Els locals no apareixien per els voltants de Nil que veia com la intensitat defensiva dels seus companys li restava feina.

Després de l’aturada per refrescar-se els locals van millorar molt i el CCE ho passo molt malament. El domini havia canviat de propietari però no prou com per posar en perill la porteria d’Albert. Tan sols des del punt de penal va poder marcar els lleons, va ser Gómez què va batre Albert després transformar la pena màxima comesa per Adrià.

Amb el partit obert s’entrava en el definitiu quart amb un CCE que va millorar en aquest últim envit i que va aconseguir de nou el domini del partit. Amb aquesta condició seu rival poc podia fer ja que el CCE es va trobar còmode triangulant i aconseguint portar la pilota d’un costat a un altre. Tocava marcar per matar el partit i ho va aconseguir de nou Ortiz que després d’un robatori de pilota es planto només davant el porter local batent i donant el partit per conclòs. Un parell d’accions ofensives més dels lluisers que podien haver augmentat la diferència va ser la resta.

Justa victòria, bon partit de tots dos equips però va vèncer el que més el busco.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.